B.93 tog sin tredje sejr på stribe med en smal 1-0 sejr ude over Sundby.

Sundby – B.93 0-1 (0-0)

0-1 Karoline Holte Wietz (67′)

Kløvermarken
Ca. 100 tilskuere.

B.93’s bedste kvindehold vandt snævert ude mod Sundby, og selvom det brændte på til sidst, må det siges at være en fortjent sejr (er ikke sikker på Sundby ser på det med samme øjne), men det skal nævnes, at Sundby var tæt på at udligne i slutfasen.

Hvis man kigger på målsætningen for denne efterårssæson, ser det godt ud. Holdet tog søndag eftermiddag, på Sundbys kunstgræsbane, deres tredje sejr i træk og dermed har B.93 maksimum point i deres gruppe, og det kan ikke gøres bedre.

Helt præcis er de godt nok – lige nu – placeret på 2. pladsen, men Sundby har en kamp mere – og holdene har lige mange point. Vi håber meget, at B.93 vil tage duksepladsen, det har de format og talent til. Hvis der skal dømmes ud fra de tre første kampe (3-0 ude over Damsø, 3-2 hjemme over ØIF og dagens sejr over Sundby), venter der mange gode kampe for B.93’w trofaste tilskuere.

B.93 virker taktisk stærke, og det var en kamp hvor de nok skulle have lukket med et 2-0 mål, men det fik de ikke gjort – og så ved vi, hvordan det ofte går.

I første halvleg havde B.93 tjek på spillet, og det tog hele 30 minutter, før Sundby havde deres første farlige forsøg. Især så B.93’s løbemønstre godt ud, men man kan ikke være tilfreds med de afslutninger, som holdet havde. Der var en hel del fine angreb og bolderobringer tæt på hjemmeholdets felt, men der manglede saft og kraft (og en del præcision) fra B.93′ s side. Der var dog også flere gode præstationer fra udeholdets løbevillige spillere.

Sundby havde fordel af størrelse og truede – især til sidst – i luften. Det kom i de sidste minutter, hvor B.93’erne lavede en del unødvendige frispark, og derfor gav Sundby muligheden for at smide deres luftstærke spillere i feltet. Heldigvis – set med B.93 briller – fik hjemmeholdet ikke scoret, og det viste sig at Karoline Wietz’ mål blev opgørets eneste og afgørende.

Spillet var meget rodet i den sidste del af 2. halvleg. Hjemmeholdet havde et forsøg på overlæggeren, og de brændte et straffespark. For øvrigt stor ros til B.93’s keeper Emilie Schrøder for at være meget vågen og læse hvor skuddet faldt.

Der virker som om der er en god harmoni på 93-holdet, hvilket især skal tilskrives deres fine kommunikation med trænertemaet Rasmus Good, Lauritz Smed, Frank Petersen og holdets fysiske træner Pelin Bal.

Trænerteamet virker hele tiden til at være i øjenhøjde med spillerne, og at vide hvor (og ikke mindst hvordan) man ændrer fra bænken. Samtidig med det er meldingerne klare, og ros til de involverede for dette.

Vi fik en udtalelse fra cheftræneren:

Rasmus Good

– Vi havde en god kontrol i kampen. Jeg troede faktisk at Sundby ville være noget højere i deres pres.

– Dette kan skyldes at de var overraskede over, at vi havde vores keeper placeret så langt fremme på banen. Vi skal være bedre til at undgå at være stressede over modstandernes indsats til sidst – og lave dumme frispark – men det lærer vi.

– Jeg er af den overbevisning, at vi skal lukke denne kamp med en scoring til 2-0, men jeg er alt i alt glad for sejren og indsatsen.

Tillykke med sejren til trænerteamet og holdets mange dygtige spillere. Vi håber de kan følge op med endnu en sejr ude mod bundholdet FB onsdag kl. 19.oo i Frederiksberg Idrætspark. Vel mødt.