Vælg en side

1. Kvindesenior

 

 

Bedste kvindehold i København

I B.93 prioriterer vi pige/kvindefodbold højt og ønsker at være et lokomotiv for udvikling af pige- og kvindefodbolden i København – og har derfor et stærkt og udviklende talentmiljø.

Visionen for førsteholdet er at give så mange som muligt chancen for at udleve drømmen om at leve af fodbold og tilspille sig en fuldtidskontrakt på internationalt niveau.

Det er et hold hvor der er plads til personlig ambition, hvor fodbolduddannelsen og personlig udvikling er i højsædet.

Spillerne får udarbejdet dynamisk udviklingsplan med udgangspunkt i deres vision for deres karriere, accelereret spilleruddannelse i forhold til udvikling af deres spidskompetencer samt spilleridentitet, fysiske parametre til at begå sig på højeste niveau på baggrund af førende forskning indenfor udvikling af kvindelige fodboldspillere indenfor styrketræning, fysiologi og ernæring.

Vi analyserer også dagligt egen træning og kamp på baggrund af dataanalyser og klip.

B.93 er med i Kvindedivisionsforeningen. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte direktør Lauritz Smed på ls@b93.dk.

Se ledelsen. Se trænerteamet.

Mød spillerne

Lær holdet nærmere at kende. Tryk på spillerfotoet for at se spillerprofil med antal kampe, mål, biografi mv.

Alle portrætfotos er i udgangspunktet taget af Rasmus Lykke. Dog har Frank Petersen taget fotos af Norah Helsinghoff og Freja Lähteenmäki, mens det er Christian Midtgaard der er fotografen bag portrætterne af Emma Holmskov, Jeanne Studsgård og Kristine C. Lindgaard.

Målvogtere

Forsvar

Midtbane

Angreb