Vælg en side
17

Jeanne

Studsgård

FØDT
26. februar 1999

POSITION
Angriber

SPARKEBEN
Højre

SAMARBEJDSPARTNER
Sparekassen Danmark

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 30. juni 2023, webred.. Jeanne Studsgård har tidligere spillet en række kampe for B.93, inden hun igen er tilbage i truppen pr. 7. juli 2022, men vi har desværre ikke noteret det præcise antal dengang. Så vi tæller for Jeannes vedkommende statistikken fra efteråret 2022 og frem, indtil vi evt. får gravet de tidligere stats frem, webred.

Karriere

FA København med B.93 / HIK / Bk. Skjold (2012/14)
FC Rosengård (2014/15)
Team Viborg (2016)
B.93 (2017/19 og efterår 2022 >).

Biografi

Rasmus Good udtaler om Jeanne Studsgård i forbindelse med hendes endelige tilknytning til truppen 7. juli 2022:

– Vi er rigtig glade for at tilknytte Jeanne til truppen. Hun har trænet med os siden februar og har vist stor forbedring og den udviklingskurve har overbevist os om at det er det rigtige at tage hende ind nu.

– Da hun kom, var det efter at have været ude i lang tid med en slem skade. Så det har handlet om at bygge hende op fysisk og for hende at have stor tålmodighed med hendes rehab, hvor vi nu kan se en meget stærkere Jeanne og en spiller som er ved at finde sig selv igen.

– Nu er det vores opgave at løfte hendes fodboldniveau yderligere og udløse det potentiale vi kan se hun har.

– Hun kommer med erfaring fra udlandet og er blevet et afklaret menneske, som har gjort sig en del tanker om hvem hun vil være som menneske og fodboldspiller. Den kombination kan blive en stor gevinst for truppen og miljøet.

Se også Jeannes egne udtalelser i forbindelse med nyheden om hendes indlemmelse i truppen.

Samarbejdspartner