Vælg en side
13

Jazmin Issa

Schultz-Petersen

FØDT
7. september 2003

POSITION
Angreb

SPARKEBEN
Højre

SAMARBEJDSPARTNER
Sparekassen Danmark

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 30. juni 2023, webred.

Karriere

Spillede på Bk Skjolds drenge sideløbende med at hun også spillede pigefodbold i andre klubber (2008/2017)

Bk. Skjold (2008/10)
B.93 (2010/11)
HIK (2011/12)
FA København sammenslutningen mellem B93, HIK og BK Skjold (2012/15)
B.93 (2015 >).

Landshold
U16

Biografi

Rasmus Good udtaler i forbindelse med Jazmins officielle oprykning til 1. Kvindesenior truppen pr. 29. november 2021:

– Jaz blev skadet sidste år og var ude næsten hele året, som gjorde det svært at se hende i hendes sidste U18 år, hvilket var det første år, hvor vi som trænerstab var i klubben. Vi havde hørt utrolig meget godt og havde også set hende spille enkelte kampe for U18 holdet.

– Hun er vel den i klubben som alle, i akademi staben og ledelsen, virkelig håbede ville lykkes med at tage skridtet op til førsteholdet, fordi Jaz er B.93’er helt ind til benet.

– Hun er en kulturbærer og har oplevet B.93 fra sine værste og bedste sider, men har altid været der for klubben og gjort mere for klubben end man kan forvente af en spiller. Især udenfor banen er hun et pragteksemplar på et menneske, som B.93 kan være stolte af at have i klubben. På banen har hun også en meget professionel mentalitet. Hun går forrest ved eksempel på så mange ting.

– Vi har haft hende oppe på 1. Kvindesenior i et prøveforløb siden sommer, kan man vel godt kalde det, hvor vi aftalte med hende at hun trænede med os frem til januar, så begge parter kunne se hinanden an og hvis hun på kvalitet fortjente det, så spillede hun naturligvis også kampe.

– Hun fik debut allerede i første divisionskamp imod Næsby og nu hen imod slutningen er det også blevet til flere startpladser, så der var ikke brug for at evaluere noget særligt.

– Hun er en meget intelligent angriber, der har sidste fod på utrolig mange chancer og hun har fortjent at blive noteret for langt flere mål end hun står noteret for. Der skal meget lidt til, så er hun kampafgørende for os, især i 1. division.

– Hun lærer meget hurtigt. Julie Madsen og Emilie Langhorn er vel de to spillere jeg har arbejdet med som har udviklet sig hurtigst på kortest tid, men Jaz er absolut også i den kategori.

– Lige pludselig så får hun de sidste brikker på plads i sin udvikling og så tror jeg hun kommer til at score rigtig mange mål for os. Hun er en rigtig boksangriber som også defensivt arbejder utrolig hårdt og vi er meget stolte af at hun, ligesom så mange andre fra akademiet det seneste 1,5 år, nu er en permanent del af truppen.

Se også 93’eren portrættet af Jazmin fra 10. december 2019 og hele nyheden om Jazmins oprykning.

Samarbejdspartner