Vælg en side
12

Filippa

Høgild

FØDT
17. oktober 2004

POSITION
Midtbane

SPARKEBEN
Højre

SAMARBEJDSPARTNER
Sparekassen Danmark

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 30. juni 2023, webred.

Karriere

Sundby Boldklub (2011/17)
B.93 (2017 >).

Biografi

Cheftræner Rasmus Good udtaler om Filippa Høgild i forbindelse med den faste oprykning til 1. Kvindesenior truppen lørdag 11. juni 2022:

– Høgild har faktisk været meget vigtig for os i Kvalifikationsligaen. Hun har deltaget i næsten alle topkampene og bidraget rigtig godt. Hun var en af vores bedste spillere ude imod AGF og igen nu ude imod AaB. Hun går uimponeret ind til opgaven, hvilket er en stor mental kvalitet at have.

– De ting som gør Høgild så god er hendes evne til at forsvare store rum i meget højt tempo og hendes evne til at spille i et højt tempo fremad når hun er på bolden. Hun skal arbejde med sin orientering inden hun modtager bolden og på at blive endnu mere kampafgørende i og omkring feltet.

– Kompetencerne som Høgild allerede besidder gør hendes transition til senior fodbold utrolig let og fortsætter hun i samme spor, kan hun blive en profil på førsteholdet på kort tid.

– Hun er et fantastisk menneske, utrolig vellidt og gør ikke en flue fortred. Samtidigt har hun også et voldsomt temperament når tingene ikke fungerer på fodboldbanen, så man er ikke i tvivl om at hun er konkurrencemenneske helt ind til benet.

– Høgild er fantastisk at arbejde med for staben, fordi hun er professionel i sit mindset og arbejder med stor koncentration og kvalitet. På det punkt er hun ældre end hvad hendes kronologiske alder siger.

Se også Filippas egne udtalelser i forbindelse med oprykningen til 1. Kvindesenior i sommeren 2022.

Samarbejdspartner