Vælg en side

Cheftræneren har igen ordet. Kom med bag om træning, kamp og de sociale aspekter fra træningslejren i Tyrkiet.

 

Danny Jung om træningsturen til Tyrkiet

– Vi boede på fint hotel, træningsbanerne er ok, og vi slap for den helt store regn. Vi har haft otte gode træninger og spillede to kampe.

– Fokus har været dybe løb og modsatrettede bevægelser i vores opbygningsspil/afslutningsspil, højt pres og indlægsspil (offensivt/defensivt).

– Derudover har vi haft individuelle samtaler med alle spillere angående trivsel, rolle og udviklingspunkter og Mikkel Bonke har haft et par sessions med team-fokus og forventningsafstemning med tilhørende handlinger.

– Vi dannede et spillerråd med Dyre, Stokholm, Adam og Mikkel. Spillerne valgte Christian Stokholm til anfører og Mikkel som viceanfører.

– Udover Mikkel Bonke som er ansvarlig for den mentale udvikling på holdet (team og spillere) er vi så heldige at have følgeskab af tidligere 1. holdsspillere Kristian Holm (fysioterapeut), Frederik Bruhn (keepertræner) samt allerede annonceret Aske Lundsgaard (fysisk træner).

– Vores nye holdleder Izak udfyldte også en stor rolle på turen, da der skulle holdes styr på vask, tøj, materialer og selvfølgelig alle spillerne. Martin Skou knoklede som sædvanlig løs med behandlinger og massage i alle ledige stunder.
Dette team omkring holdet er fantastisk og giver en unik mulighed for at trække i samme retning og skabe et ideelt udviklingsmiljø for truppens spillere.

– Med på turen var i øvrigt også Benny Gerneke, som udover mange røverhistorier fra gamle dage, også var flink til at overvære diverse træninger og kampe (vi havde en del hold i Tyrkiet i sidste uge),

– Tirsdagskampen var mod et svensk hold fra næstbedste række (Vesterås SK, webred.), som ydede god modstand. Vi lykkedes godt med de dybe løb og havde en del momenter med godt spil og ok med chancer. Det høje pres fungerede til tider godt, men signalerne og sammenhængskraften skal finpudses.

– Det er meget fysisk krævende at have dette spilleudtryk, så der skal vi blive ved med at træne hårdt og klogt. Vi tabte desværre 0-1 på et hjørnespark (efter overhovedet ikke at have lukket mål ind på dette hele efteråret!?).

– Se nedenstående klip, som illustrerer hvordan vi gerne vil se ud med bolden. Det er vigtigt for vores spil at have perioder i kampen hvor vi holder i bolden, bliver ved at true dybt uden at gå efter gennembrud, fordi vi venter på den bedste mulighed. (24 pasninger og 1,26 min i possession):

– Onsdagskamp var mod vores eget U19 hold. Vi havde et par spillere ude med skader og sygdom, så vi lånte en fra U19, ligesom Kristian Holm måtte skiftes ind (han er stadig god med bolden).

– Det blev desværre lidt af en blandet oplevelse. Alt for tit var vi for hektiske med bolden, og selvom relationerne mellem de nye jo skal finpudses, havde vi ikke den fornødne teknik til at kunne holde ligeså godt i bolden.

– U19 drengene spillede dog friskt til, men jeg savnede lidt gejst i dueller og evnen til at kontrollere kampen. Det høje pres sad nogenlunde, og vi testede også det lave pres. Det var ikke sådan at U19 kom til vildt mange muligheder (de scorede på to frispark foran feltet hvor vores keepere snorksov), og vi havde så sandelig vores chancer. Men vi skal være mere ovenpå i sådan en kamp.

– Alle skadesfrie spillere har således fået minimum 90 minutters kamptræning og de næste uger bygger vi videre på form og relationer.

– Alt i alt var det en meget givtig tur på de fleste parametre, og jeg forventer at vi ser de ønskede effekter i denne spændende forårssæson …

Arkiv

Se flere af Dannys blogs. (Vi håber snart også at have Anders Vang til løbende at blogge om 1. Kvindesenior træninger og kampe, webred.).

Topfoto fra arkiv.