På endnu en dejlig solrig dag, her i det sydlige Tyrkiet, hvor B.93’s 1. Herresenior er på træningslejr, spillede de en træningskamp mod det svenske 1. divisionshold Vesterås SK.

Conrado da Costa

Matthias Andersen, Morten Hegaard og Christian Stokholm

Robin Østrøm, Lauge Persson, Mikkel Mouritz Jensen og Leonel Montano

Nicolai Olsen, Quincy Antipas og Emil Dyre Nielsen.

B.93 startede kampen med at lægge et højt pres på modstanderen og i de første 10 minutter bølgede spillet frem og tilbage – dette uden de store målchancer. Det høje pres holdt Vesterås fra at dominere kampen, men 25 minutter inde i kampen, fik de et par store chancer efter klumpspil i B.93’s straffesparksfelt.

B.93 lykkedes med et par gode lange skift, dog uden rigtig at true modstanderens mål. Efter 30 min, måtte Lauge udgå med en skade (heldigvis lader det til den ikke er alvorlig) og han bliver erstattet af Søren Nørgaard

B.93 kom lidt famlende i gang i anden halvleg og efter et hjørnespark scorede Vesterås tæt under mål ved fjerneste stolpe.

Efter scoringen fik B.93 bedre fat i kampen og lykkedes med flere gode angrebskombinationer, som resulterede i en del store chancer. Et skud på overlæggeren, direkte på frispark og en meget stor chance, nærmest reddet på målstregen, var det nærmeste B.93 kom på en scoring- og kampen endte med en sejr til Vesterås på 1-0.

Kampen efterlader en med et indtryk, af et B.93 hold, som er på rette vej, rigtig god gejst, flere indøvede detaljer som lykkedes – og med en måned til turneringsstart vil holdet blive endnu bedre.

Se video fra kampen på B.93’s Fanklubs facebook side.