Vælg en side

Danny Jung om 1. halvsæson

– Efterårssæsonen er slut, men vi mangler stadig seks kampe før der deles op i et oprykningsspil og et nedrykningsspil. Klubbens erklærede målsætning er at spille med i oprykningsspillet, og det kræver som bekendt, at vi ender blandt de seks øverste hold i 2 div. Vores gruppe er meget tæt, og vi ligger fire hold omkring den forjættede streg med 23 points.

– Med syv sejre, to uafgjorte samt syv nederlag er efterårssæsonen vel at betegne som svingende og medium tilfredsstillende. Bedst illustreret ved en godkendt hjemmekamp mod AB (vi taber 1-4) samt en udekamp mod Hillerød hvor vi ikke har bolden overhovedet (vinder 3-0).

– I en række hvor alle slår alle, er der ikke et hold vi ikke kan vinde over, hvis vi rammer vores niveau. Det mest ærgerlige er så bare, at vi ikke rammer det tit nok. Jeg er med på at vi har skiftet halvdelen af truppen i sommer og at det altid tager tid at få opbygget nye relationer, men jeg havde håbet på et lidt højere bundniveau på nuværende tidspunkt. Vi har faktisk flot holdt nullet i fem ud af de 16 kampe, og det efterlader os så med 28 indkasserede mål i 11 kampe. Og det er selvfølgelig for meget.

– Jeg fornærmer vist heller ikke nogen ved at sige, at vi har foræret for mange mål væk. Omvendt har vi heller ikke bombet mål ind kontinuerligt, men mere i stimer. Også det skal vi arbejde hårdt på at forbedre i den kommende opstartsperiode.

– Jeg glæder mig enormt til at forberede og forbedre holdet frem mod foråret med alt hvad det indebærer af hård træning, evt. nye ansigter, forstærkede relationer, træningskampe osv.

– Det er en rigtig god gruppe af spillere vi har, og kan vi sammen opretholde/øge det rigtig gode træningsmiljø, så er jeg overbevist om, at vi ender blandt de seks første når sidste runde er spillet 13. april.

Arkiv

Se Dannys tidligere blogs.

Topfoto: Mark Bernquist.