0-2 Mileta Rajovic (41’)
0-3 Mileta Rajovic (70’)

Hillerød Stadion
216 tilskuere.

B.93 skulle forsøge at fortsætte den ubrudte og højst mærkværdige stime med lutter sejre på udebane på det idylliske Hillerød Stadion i et vejr, der både bød på høj sol og vandret slagregn.

På alle måder symtomatisk for den lidt mærkelige kamp, som vi skulle blive vidner til.

Fra første minut satte vi pres på med en kæmpe chance til Mileta efter super fin spilning i dybden af O – to kommende hovedrolleindehavere for dagens dyst.

Kort efter tog Matthias Andersen et laaaangt løb på venstre kant, det første af mange – og i det fjerde minut kom så et foreløbigt højdepunkt: en flot stikning af Leo ryger lidt heldigt til O, der afslutter og via en Hillerødfod var den udenfor målmandens rækkevidde og i nettet, 0-1. Stærk, stærk start.

Kendetegnende for hele kampen blev der arbejdet benhårdt med tilbageløb fra alle, og især Mileta Rajovic havde en stor kamp med utroligt mange småkampe med sin midterforsvarer, lange defensive tilbageløb og heldigvis også andre højdepunkter.

Hillerød viste sig at være et virkeligt godt spillende hold, bla. i det tolvte minut med et hårdt spark fra kanten af feltet, som Conrado må bokse til hjørne. I det hele taget var de gode i kombinationsspillet og meget hurtige skift med bolden.

I denne fase lagde vi et meget højt pres på modstanderne, og især Matthias Andersen på højrekanten kom ofte bag forsvaret med sine hurtige og letbenede løb.

I det 25. minut, et langt Hillerødangreb ender i et lidt kikset saksespark og efterfølgende spark udefra som går snert forbi og kampen havde efterhånden vendt så Hillerød var klart spilstyrende, og konstant prøvende at spille rundt om os.

Aske som havde været nede og ligge med ondt i skulderen dirigerede som anfører højlydt tropperne og piskede folk frem, når vi havde chancen for ikke at blive presset for langt tilbage.

Desværre måtte han gå ud med skulderskaden efter 40 minutter. Ind kom Adam som også tog anførerbindet på, og Morten Hegaard blev skubbet op på den defensive midt.

Vi spillede i denne periode mest på kontraer, og det gav pote i det 40. minut: Clearing af Kemson Fofanah i eget felt og to hurtige afleveringer senere et indlæg til Mileta, som i målfeltet kan heade den stensikkert ind, 0-2.

Flot eksekveret af Rajovic, der virker som en fortrinlig tilgang – på størrelse med et folkevognsrugbrød, bomstærk og ikke bange for at tage nogle slåskampe, og så altså ikke helt dårlig til at stå de helt rigtige steder.

Fint resultat fra en halvleg hvor vi i perioder var under stort pres fra et flot spillende Hillerød-hold, som dog aldrig fik et slutprodukt ud af deres anstrengelser.

Halvlegen foregik i vandret slagregn og Hillerød fortsatte det gode spil i anden halvleg, mens vi primært spillede på kontra, fx i det 48. minut efter et frispark lige udenfor feltet, som blev til hurtig kontra til Fredrik Kofoed, der dog bliver grebet af målmanden.

Lige efter en kæmpe chance til Hillerød, som Conrado tager sig af.

I det 53. minut fik Nicolai Olsen tilkendt sig et frispark efter en af sine utallige 1:1 udfordringer på Hillerøds halvdel. Det lykkedes dog på forunderlig og ukarakteristisk vis Leo at sparke forbi, da bolden daler ned til ham i feltet.

Efter en time måtte Kemson desværre gå ud med skade i låret. Omar kom ind og der blev igen rokeret om. Det gav en lidt anderledes dynamik, som førte til at vi sværmede omkring Hillerøds mål, men ikke fik afsluttet ordentligt.

Efter at Leo blev skiftet ud med Dyre fik Hillerød igen overtaget, med to-tre meget store chancer, som forsvaret og især Conrado – der havde en fremragende dag i fællesskab – fik afværget.

Kort efter den voldsomme belejring af vores mål fik vi endnu en hurtig kontra af Matthias Andersen, som blev afsluttet af Dyre på målmanden. Han taber den dog lige foran Mileta, der kan spadsere den i mål, 0-3.

Ikke retfærdigt set på boldbesiddelse, men hvem har dog lyst til at klage over det?

I slutfasen stadig en del farlige forsøg fra Hillerød, men vi kunne også vise tænder, især da Fredrik Kofoed tryller sig forbi to mand på venstrekanten og tordner den mod mål, men desværre lidt over.

Til allersidst var Mileta indblandet i en kontrovers og får et gult kort for at skubbe en modstander i brystet. Det var ret beset billigt sluppet. Et tegn på at kampgejsten og vinderviljen bestemt ikke fejlede noget i dag.

En forholdsvis komfortabel sejr efter en stærk defensiv præstation og nogle syleskarpe kontramål.

Hvis man kan være så tilpas effektiv og udnytte chancerne, samtidigt med at man holder den defensive formation og ren ruse, så har man fat i noget godt.