Vælg en side

Tre spillere til Brøndby IF og flere andre er en blåstempling af B.93’s træningsmiljø.

Endnu en B.93 spiller fra 1. Kvindesenior tager turen til Kvindeligaen og bliver en del af Brøndby IF fra den kommende sæson. Silje Simonsen følger Nicoline “Nisse” Lieber Heilstrup og Julie Pauludan Madsen til Vestegnen.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Det er ikke hver dag vi sender tre spillere til Brøndby.

– Det ser jeg også som en blåstempling af vores miljø, at en så stor klub vælger at tilknytte så mange spillere i samme transfervindue.

– Silje har udviklet sig meget siden vi kom. Da vi ankom mødte jeg en Silje, som mente hun selv ikke var nogen teknisk spiller og især heller ikke nogen offensiv spiller.

– Henover de sidste to sæsoner er hun blevet en af vores mest scorende spillere, samtidig med at hun har løftet sig virkelig meget både teknisk og på spilforståelse, samtidig med at hun mentalt er blevet en mere moden spiller.

– Vi sender altid spillere videre til større miljøer i hvert sommer transfervindue, men denne gang sender vi rigtig mange videre og nu handler det så bare om at gøre de næste endnu bedre.

– Silje ønskes en masse held og lykke og vi håber hun lykkes med at bide sig fast i Brøndbys startopstilling, så hun virkelig kan få et gennembrud i Kvindeligaen.

– Vi takker hende for hendes indsats og de præstationer hun har været med til at lave i og for klubben.

Silje Simonsen udtaler

– Det har ikke været en nem beslutning for mig nu at sige farvel til B.93 efter tre gode år i klubben, som har givet mig enormt meget.

– Der er ingen tvivl om, at jeg har udviklet mig som spiller under trænerstaben i B.93, og det er også på den baggrund, at jeg nu føler mig klar til at prøve mig selv af på et højere niveau.

– Så der skal helt klart lyde et tak og stor ros til staben samt mine holdkammerater, som har dannet de nødvendige rammer for et godt og læringsrigt træningsmiljø.

– Jeg har lært en masse, som jeg tager med mig videre, og jeg håber på at skiftet til Brøndby bidrager til min igangværende udvikling som fodboldspiller og giver mig mere erfaring samt nye oplevelser.

– Jeg ønsker holdet al muligt held og lykke i den kommende sæson.

Topfoto og portrætfotos af Christian Midtgaard.