Vælg en side

B.93’s forsvarsprofil Julie Pauludan Madsen har fået en mulighed, som hun ikke kunne sige nej til.

Det er med vemod og samtidig stolthed, vi nu sender Julie videre i karrieren.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Jul har været imponerende i den tid hun har været her og en helt central del af de præstationer holdet har kunnet lave. En stor ambassadør for projektet, holdet og staben.

– Vi er stolte af at hun nu er klar til Kvindeligaen og kan komme på en pæn deltidskontrakt. Hun fortjener det og jeg tror det bliver rigtig godt for hende.

– Det er en spiller som bliver meget svær at erstatte i omklædningsrummet og på banen. Det er svært at finde så spilintelligente og alsidige spillere, specielt til stopper positionen.

– Vi kommer til at savne hende rigtig meget i miljøet, men vi ønsker hende alt mulig held og lykke og er stolte af at vi igen kan sende en spiller til Kvindeligaen.

– Vores styrke og vores udfordring er at vi udvikler spillerne så godt og hurtigt at de er ekstremt svære at holde på fra sæson til sæson.

– Men Jul er klar og hun skal også afsted når hun får et tilbud som dette.

Julie Pauludan Madsen udtaler

– Min tid i B.93 har været fantastisk. Jeg valgte at skifte fra FC Nordsjælland til B.93 i sommeren 2020, da jeg efterlyste et miljø, hvor der var plads til udvikling, og en stab, der så potientiale i yngre spillere.

– Det har sidenhen vist sig at være den helt rigtige beslutning. I dag står jeg med omkring 50 seniorkampe på CV’et og skal nu prøve kræfter af i landets bedste række.

– Mit skifte til Brøndby har ikke været nogen nem beslutning, men jeg tror på, at skiftet er det rigtige skridt videre.

– Der skal lyde et kæmpe tak til mine holdkammerater og hele staben for at have troet på mig hele vejen igennem. Jeg har lært utroligt meget på kort tid, og det har specielt Good en kæmpe aktie i. Uden den samme træning, havde jeg aldrig stået her i dag.

Topfoto af Julie Pauludan Madsen fra 3-0 sejren over Sundby og portrætfotos af Rasmus Good og Julie Pauludan Madsen: Christian Midtgaard.