Vælg en side

Danny Jung ser tilbage på første halvsæson.

 

– Efterårssæsonen er slut, og der resterer seks kampe før divisionerne samles i et op-, eller nedrykningsspil med 11 kampe. Målsætningen om at nå oprykningsspillet, som vi lykkedes med i sidste sæson, er indenfor rækkevidde, da vi er på 7. pladsen fire points efter Avarta som ligger lige over os. Vi møder netop Avarta i forårets første kamp og har derfor muligheden for hurtigt at hægte os på. Til sammenligning var vi sidste forår fire points efter stregen med fire kampe igen, og endte i oprykningsspillet med 2 points margin.

– Det er åbenlyst, at vi ikke har fået de points vi regnede med, og ud over Helsingør har vi ikke mødt hold som er bedre end os. Vi sluttede rigtig godt af med 10 p i de sidste fem kampe og ud af de seneste 11 kampe har vi kun tabt to. Alt for mange uafgjorte (hele syv) har dog reduceret pointhøsten, og vi kan med rimelighed sige, at fire af disse kampe burde vi have vundet klart. Bare dér ligger 8 points som vi godt kunne have brugt. Det efterlader os med en tro på at vi kan komme med i det gode selskab, når turneringen deles op. Positivt er det, at vi i 13 ud af 16 kampe i efteråret har vundet chancestatikken (“Expected Goals”), så vi må fortsat øve os på at skabe flere chancer og især score flere mål på de chancer.

– Udover resultaterne som vi vurderes på, er det vigtigt for os at have et godt træningsmiljø med mange dygtige unge spillere. Vi har igennem lang tid fået opbygget en god træningskultur, hvor krav og niveau holdes højt. Drengene udviser ærgerrighed og vilje til at forbedre sig, og det et vigtigt parameter på den lange bane. Ligeledes holder vi fast i at have mange unge spillere i truppen og give dem den spilletid, som de gør sig fortjent til. Som en fjer i hatten blev Magnus Krogh udtaget til U19 landsholdet, i øvrigt som den eneste spiller fra en ikke-liga klub/udlandsprofessionel.

– Nu holder vi to ugers pause, hvor batterierne lades op, og derefter begynder forberedelserne til et spændende forår. Vi har sagt farvel til Leo, Kemson og Conrado som har været en elsket del af truppen og bidraget på hver deres måde til vores dejlige klub. Vi ønsker dem al held og lykke. Hvad der ellers kommer til at ske af ændringer i stab og trup, bliver der i den næste periode arbejdet stenhårdt på at få et overblik over

Arkiv

Se Dannys tidligere blogs.

Topfoto: Mark Bernquist.