B.93 – Avarta 0-2 (0-1)

0-1 Oliver Carrara (45′)
0-2 Oliver Carrara (55′)

211 tilskuere.

Lørdagens kamp mod Avarta på et solbeskinnet Østerbro Stadion begyndte med et lille overtag til de grøntrøjede gæster, men efter en tyve minutters tid fik B.93 bedre fat i spillet og etablerede et solidt overtag i boldbesiddelse.

Det spillemæssige overtag kastede også et par fine muligheder af sig, begge til Haitam Hajjami. Først sparkede han i sidenettet på en skudmulighed i højre side af feltet, dernæst fik han en god hovedstødsmulighed efter et fornemt indlæg fra højre flanke, men Avartas målmand fik afværget med en enhåndsparade.

Avarta var sjældne gæster i B.93`s straffesparksfelt. Fem minutter før pausen fik de dog en hovedstødschance, hvor bolden heldigvis blev headet et godt stykke fordi mål.

Kort før pausen var vi desværre ikke så heldige, da Oliver Carrara fik en skudmulighed på kanten af feltet i venstre angrebsside. Carraras flade skud strøg ind i det lange hjørne. 0-1 ved pausen, og nu var det – igen – op ad bakke for “Den hvide dame”.

Efter pausen var kampbilledet stort set det samme som i broderparten af første halvleg: Et tydeligt spilovertag til B.93. Men hjemmeholdet havde svært ved at skabe chancer. Et behjertet langskudsforsøg fra Daniel Stückler blev faktisk vores eneste forsøg indenfor rammen i hele anden halvleg.

I stedet slog Avarta kontra. Igen var det Carrara, der var på spil. Denne gang vandt han en duel med Mikkel Mouritz helt ude ved sidelinjen i venstre angrebsside vel godt en 30 meter fra mål. Da vores forsvarskæde var fanget højt oppe i banen, kunne Carrara trække hele vejen ind i feltet og uden så mange dikkedarer slaske bolden over i det lange hjørne.

Dette var kampens afgørelse, for et B.93-hold, der synes hårdt ramt på psyken, virkede helt modløst. Avarta stillede sig blot tilbage og forsvarede uden problemer føringen. Det offensive spil savnede fuldkommen tempo og fantasi, og ikke engang den ellers så brugte metode med at få bolden ud på siderne og hælde den ind i feltet, når intet andet virker, blev forsøgt. Faktisk var Avarta tættest på 0-3 i forbindelse med et par kontra-angreb, hvor kun heroisk forsvarsspil i sidste øjeblik forhindrede yderligere scoring til gæsterne.

0-2 blev kampens resultat, og dermed ligger B.93 fortsat sidst i tabellen.