Vælg en side

B.93 har skrevet kontrakt med Emmanuel Ogude.

Kontrakten løber frem til 30. juni 2023. Emmy (som er kælenavnet på Emmanuel Ogude) rev sit korsbånd over i august måned, så er fortsat på nuværende tidspunkt i gang med genoptræningen, men ses allerede på træningsbanen.

Sportsdirektør Martin Møller Jensen udtaler

– Vi har naturligvis fulgt Emmy tæt siden han forlod os i 2017.

– Hans genoptræning går efter planen, og vi ser frem til at få ham i fuld sving igen. Vi forventer først at få ham i kamp til sommer, måske hvis vi er heldige hen omkring afslutningen af slutspillet.

Bonusinfo

Emmanuel Ogude Ifeanyi er født 29. marts 1994 i Nigeria.

Han er normalt angriber. Han har spillet 42 kampe og scoret 21 mål for B.93.

Emmanuel var 21 år, da han kom til klubben i slutningen af 2015. Han har været med på det nigerianske U17 landshold, og har spillet i klubber som Maccabi Petach Tikva (Israel), Hapoel Ashkelov (Israel), før han kom til B.93  og derefter var i Vendsyssel.

Emmanuel er en fysisk stærk spiller med en fremragende teknik med hurtige fødder og en stor springkraft, samt en imponerende skudstyrke

Emmanuel Ogude debuterede i hjemmekampen mod B.1908 i marts 2016. En kamp vi vandt 3-1. Træneren for B.93 var Morten Rutkjær.

I starten af juli 2017 blev Emmy solgt til ambitiøse Vendsyssel, der spiller i 1. division, men er nu tilbage i klubben – hvilket ret sikkert en en meget populær beslutning.

Emmanuel Ogude får nr. 29. Læs mere om Emmy på hans nu opdaterede spillerprofil side.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af sportsdirektør Martin Møller Jensen og Emmanuel Ogude i B.93 trøjen: Thomas Glatter. Portrætfoto af Martin Møller Jensen: Christian Midtgaard.