2-0 Omar Roshani (18′)
2-1 Martin Lisborg (51′)
3-1 Oliver Drost (straffe 86′)

308 tilskuere.

Den meget vigtige hjemmebaneperiode mod angstmodstanderen fra B1908 endte med en fortjent sejr på 3-1 til B.93, men vi måtte igennem en meget lang anden halvleg, før sejren kom i hus.

Gæsterne var tæt på at overrumple os i det første minut med en lynoffensiv og et par nærgående forsøg, men derpå satte B.93 sig tungt på spillet og bragte sig i front allerede i det fjerde minut, da Oliver Drost stak af fra otternes forsvarskæde, der blev fanget højt oppe i banen, og sikkert udplacerede den amagerkanske målmand.

Orkestreret af en fantastisk veloplagt Drost rullede det ene angreb efter det andet ned mod otternes mål, og det var derfor helt logisk, at 2-0-målet faldt med Drost som bagmand. Oliver opfangede en nedfaldsbold et stykke udenfor feltet, fintede sig fri af et par modspillere og stak bolden dybt til Roshani, der sikkert sendte bolden fladt over i det lange hjørne.

I denne fase af kampen kunne B.93 have scoret til både 3- og 4-0. Heisterberg var tæt på to gange efter dødbolde, ligesom også Roshani og allestedsnærværende Drost havde gode forsøg. B1908s træner reagerede med en dobbeltudskiftning efter kun lidt over en halv times spil.

Om det skyldtes udskiftningerne skal være usagt, men i hvert fald kom otterne bedre med i spillet i slutningen af første halvleg, og de kom faktisk bedst fra start i anden. Det var derfor ikke helt ud af det blå, at Martin Lisborg med et tørt skud fra kanten af feltet reducerede og bragte spænding ind i kampen.

B.93 formåede ikke at holde det høje tempo fra kampens første halve time og smed i stedet for mange bolde væk på en ellers indbydende grønsvær. Amagerkanerne fik måske ikke ligefrem skabt et pres mod vores mål, men var dog så godt med i spillet, at en udligning bestemt var inden for rækkevidde. Med en snes minutter tilbage af kampen kom deres bedste mulighed, men Raun fik flot afværget, da en otter snurrede rundt og afsluttede fra nært hold.

Kun sporadisk var B.93 farlige i anden halvleg. Udover et flot frisparksforsøg fra Roshani kunne vi ikke for alvor true otternes mål.

Indtil fem minutter før tid, da Sebastian Czajkowski trak ind i feltet og blev fældet. Straffespark! Nej. Men den indskiftede debutant Ogude opfangede bolden, brød igennem og gik omkuld i feltet. Nu lød fløjten fra kampens kvindelige dommer, den første kvindelige divisionsdommer, der trods et par småfejl leverede en fin præstation. Straffespark, som Oliver Drost tog sig af. Ingen slinger i valsen, bolden i nettet til højre for målmanden, sejren var i hus.

En fornem første halv time, og så havde B.93 nær smidt sejren på gulvet, men pyt, tre uhyre vigtige points kom i hus, og Den Hvide Dame har med to sejre i de to første kampe lagt solid afstand til nedrykningsstregen.