Vælg en side

Divisionsforeningen har udelukket Jammerbugt FC af 2. division som følge af konkursen. Holdet taberdømmes med 0-3 i de resterende kampe i sæsonen.

Divisionsforeningen har meddelt at Jammerbugt FC er udelukket fra 2. division. I praksis betyder det, at Jammerbugt FC taberdømmes 0-3 fra og med den kommende kamp, der var programlagt mod Skive IK. Derefter taberdømmes Jammerbugt 0-3 i de resterende kampe i sæsonen.

Det udløser en oversidder-kamp i hver spillerunde. Først i resten af grundspillet og dernæst i slutspillet blandt de klubber, der til den tid slutplaceres nr. 7-12 i grundspillet). Klubben udtræder af Pokalen og bliver også rykket også to rækker ned.

Niels Morberg i fuldt firspring i en kamp mod Jammerbugt FC på Østerbro Stadion i september 2020. Foto: Christian Midtgaard.

Beslutningen sker i forlængelse af, at Retten i Hjørring har afsagt konkursdekret overfor selskabet Jammerbugt FC ApS.

B.93 skulle have mødt Jammerbugt FC hjemme lørdag 3. september 2022 kl. 15.00, men den dag bliver det så desværre ikke muligt at se B.93 på Østerbro Stadion. Der er dog rigelig med andre kampe at vælge imellem, så mød gerne op på Svanemølleanlægget og støt vores talentfulde hold til af de andre hjemmekampe.

Se hele pressemeddelelsen fra Divisionsforeningen.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Christian Midtgaard.