Vælg en side

B.93’s særdeles talenfulde forsvarer Abdullah Iqbal har på ny været på opgave med Pakistans A-landshold. Intet mindre end på Maldiverne. En godkendt uge.

 

Pakistan spillede tirsdag mod Maldiverne på udebane. Kampen var en træningskamp som forberedelse til Syd Asien Cup i juni/juli, der spilles i Indien. Abdullah Iqbal startede inde.

Vi har fået følgende udtalelser fra Abdullah om turen. Abdullah tog afsted fra København søndag aften og fløj tilbage igen i løbet af onsdag, så han var retur i Danmark torsdag.

Abdullah Iqbal om landsholdsturen til Maldiverne

– Jeg fløj først til hovedstaden på Maldiverne Malé, hvor jeg mødtes med resten af holdet som allerede var hernede.

– Vi rejste så efterfølgende fløjet til en anden ø ved navn Gan 45 minutter væk, hvor vi spiller kampen på Laamu Gan Zone Stadium.

– Vi taber desværre kampen 1-0. De scorer deres mål på et hjørnespark tidligt i kampen.

– Maldiverne havde det meste af spillet. Dog formår vi at skabe de største chancer, og bør nok score to eller tre mål.

– Det var tilføjet yderligere to yderligere spillere fra Europa til holdet i denne omgang, og det er planlagt at der tilføjes et par ekstra til Syd Asien Cup, så vi får en endnu bedre trup.

– Jeg glæder mig meget til Syd Asien mesterskabet. At spille en turnering for sit land, er noget jeg virkelig ser frem til.

Abdullah Iqbal med nr. 4 er opmærksom på Maldivernes angriber, der er ved at komme fri. Foto: Pakistans Fodboldforbund.

Se mere om kampen. Se flere fotos fra kampen på det pakistanske fodboldforbunds officielle Instagram side. Der er også pre-match videoer på samme side.

Læs om Abdullah Iqbals første tur med det pakistanske A-landshold til Nepal i november 2022 inden afrejse og indtrykkene efter debuten.

Topfoto og supplerende foto: Pakistans Fodboldforbund.