1. Herresenior mødte et godt arbejdende og dygtigt mandskab fra Kolding IF og det endte med et point til begge mandskaber.

1-1 Souheib Dhaflaoui (69′)

Østerbro Stadion.
479 tilskuere.

Tabellen lyver aldrig, siger man. Og det er jo selvfølgelig sandt. Men i en så tæt række som 2. division skal man på den anden side heller ikke lægge for meget i den. I hvert fald var det meget svært at se, at det var top mod bund i eftermiddagens kamp på Østerbro Stadion.

Nedrykkerne fra Kolding lå inden denne runde på tredjesidstepladsen, men at Kristoffer Wichmanns tropper i grunden har potentiale til en højere placering fik vi et tydeligt bevis på i dag.

I en begivenhedsfattig første halvleg holdt de stort set B.93 fra fadet med en solid defensiv, taktisk velfunderet med kort afstand mellem midtbane og forsvarskæde og fysisk lidt af en mundfuld for de vævre 93ere på den rengtunge bane. Et godt skud fra Souheib Dhaflaoui, som Kolding-målmanden fistede over overliggeren var bedste 93-mulighed i halvlegen. Kolding var tættest på med et lumsk frispark, der slikkede overliggeren.

Efter pausen smed de sorttrøjede koldingensere forsigtigheden over bord og blæste til angreb. Et 93-hold, der kæmpede med at få spillet til at flyde, kom ud i en forsvarskamp fra anden halvlegs begyndelse. Chancerne begyndte at hobe sig op for sydøstjyderne. Efterhånden syntes det at være et spørgsmål om tid, før scoringen faldt.

Det gjorde den efter knap tyve minutter, hvor netop indskiftede Niels Letort fik alt for god plads foran 93-feltet og skruede bolden i mål udenfor Simon Rossils rækkevidde. Rossil gjorde det ellers udmærket i Vaporakis´ fravær.

De unge 93ere skal dog roses for ikke at lade sig slå ud af scoringen. Fire minutter senere fik de sat et flot angreb sammen over højre side orkestreret af en meget aktiv Simon Wæver. En flad tværbold havnede for fødderne af Dhaflaoui, der klappede til den med det samme. Mellem venner og fjender strøg bolden i mål i det lange hjørne.

Udligningen var dog ikke signal til en 93-offensiv. I slutfasen var det stadig gæsterne, der sad på hovedparten af spillet, også selv om Jeppe Erenbjerg kæmpede sig igennem til en god skudmulighed, hvor bolden strøg forbi fjerneste stolpe.

Med lidt større skarphed kunne Kolding have afgjort kampen. 93-forsvaret skal dog også roses for at afvise mange høje bolde i kampens afgørende fase.

1-1 stod sig kampen ud. Naturligvis kan man aldrig være tilfreds med uafgjort på hjemmebane, men som kampen udviklede sig, må Kolding faktisk ærgre sig mest over ikke at have nappet alle tre points med hjem.

Rammerne omkring kampen fejlede dog ikke spor. Stor ros til gode kræfter i klubben for at skabe så festlig stemning på en grå oktoberdag.