B.93 spillede 1-1 på kunstgræsset i Odense. En kamp holdet havde fortjent at vinde.

Dalum IF – B.93 1-1 (0-0)

0-1 selvmål (53′)
1-1 Frederik Humlegaard (90′)

Kunstgræsbane ved Tingløkkeskolen i Dalum
212 tilskuere.

Se B.93 TV post-match interview med cheftræner Thomas Nørgaard på B.93 Fanklubs facebook-side.

Odense Kommune havde erklæret Dalum Stadion ukampdygtigt. Derfor måtte B.93’s kamp mod de lokale helte spilles på en kunstgræsbane ved den nærliggende Tingløkkeskole.

De til lejligheden blåklædte 93ere satte sig, trods savnet af den karantæneramte anfører Mikkel Mouritz, solidt på spillet efter en lidt famlende start. Det rødklædte hjemmehold ville ikke meget frem ad banen, stillede sig blot lavt og forsøgte at lukrere på 93-fejl.

Desværre kæmpede 93erne med at omsætte spilovertaget til chancer i første halvleg. En godt spillende Souheib Dhaflaoui var tættest på med et frisparksforsøg, som målmanden måtte ud i fuld længde for at parere til hjørne.

Umiddelbart efter pausen fik hjemmeholdet en god mulighed, men skudforsøget strøg heldigvis forbi den fjerneste stolpe. Kort efter var B.93 tæt på i den anden ende, da Niels Morberg firsttimede et fladt indlæg fra Benjamin Lund over mål.

B.93 sad lige så solidt på spillet efter pausen som før pausen, men nu kom belønningen for det tydelige spilovertag: Jeppe Erenbjerg sendte et lidt forkølet saksespark på tværs af mål, men på forbløffende vis lykkedes det et par Dalum-forsvarere at sparke bolden ind på hinanden, så bolden til sidst trillede over stregen.

Efterfølgende var B.93 tættere på 2-0 end Dalum var på udligning. Tættest på kom Oliver Carrara, der tæt under mål gled ind i et fladt indlæg, men lige nøjagtig ikke fik skrabet bolden over stregen.

Først i kampens sidste kvarter fik hjemmeholdet presset spillet op i nærheden af 93-målet. De helt åbne chancer holdt 93-forsvaret Dalum fra – indtil i overtiden. Dalum er kendt for ofte at score til allersidst, og denne særlige egenskab blev B.93 desværre også offer for. Efter et ærgerligt boldtab glemte 93erne alt om at dække den farlige Frederik Humlegaard op. Med frit skud midt for mål kunne han udplacere Vaporakis med et fladt, velplaceret skud.

1-1 blev kampens resultat. Et ærgerligt pointtab, for B.93 var det bedste hold mod Dalum, der ellers på det seneste har været divisionens mest formstærke mandskab med fire sejre i træk før mødet med “Den hvide dame”. Men når man stiller med et purungt hold, er det uundgåeligt, at “Baby 93” engang imellem må betale nogle lærepenge for manglen på rutine.