B.93 spillede lørdag 6. august 1-1 ude mod Skive IF i den første kamp i sæsonen. Tammer Bany udlignede for Østerbro mandskabet i 2. halvleg.

Skive IK – B.93 1-1 (1-0)

1-0 Imran Mehanovic (24′)
1-1 Tammer Bany (73′)

Hancock Arena
417 tilskuere.

En udekamp mod Skive og i den første kamp, er ikke nogen nem opgave. Oddsene på kampen var også ligelig fordelt med en lille favoritværdighed til 93’erne.

Og lad det være sagt med det samme: At skrive et referat uden at være til stede, men kun se den på streaming, vil aldrig give et fuldt billede af kampen. Det skal jeg beklage, men selvom vi bestræber også på at give jer de bedste referater af alle B.93’s kampe, så må det nogle gange være på denne her måde.

Det var en frisk start der var på kampen de første 10-15 minutter, hvor begge hold bød sig til og angreb og udfordrede hinanden. Specielt Skive kom frem til lidt, og Østerbro mandskabet skulle specielt være opmærksomme på deres dødbolde, som de brugte god tid på.

Efter 15 minutter fik 93’erne gang i deres kombinationsspil. Skive begyndte at forsvare sig på egen banehalvdel, og kom hurtigt i deres omstillingsspil.

Hjemmeholdet ventede på at B.93 lavede fejl, og det gjorde udeholdet. Vi formåede ikke at blive farlige på den sidste tredjedel af banen, og mistede mange bolde der. Frem til det 62. minut havde 93 et skud på mål inden for rammen. Det er bare ikke godt nok.

Skive stod godt i deres kæder, og man ventede bare på at straffet Østerbroerne. Vi har prøvet det før, og desværre har mange hold formået at få nogle billige point mod os på den måde.

Og ganske rigtigt. Efter 24 minutter kom Skive foran 1-0. Bolden blev spillet ind i midten af banen og fra udkanten af feltet sparkede Skive spilleren sikkert fladt ned i Aris Vaporakis’ højre side.

B.93 fortsatte med at have det meste af spillet, men der kom aldrig noget slutprodukt ud af anstrengelserne.

Der blev ikke foretaget nogle indskiftningerne i halvlegen. B.93 fortsatte med at dominere og styre spillet. Det hjælper dog ikke meget hvis der ikke er mere kvalitet og nogle kvalificerede afslutninger, og det var en klar mangelvare i denne kamp.

Skive var fysisk stærke i duelspillet og vandt på den parameter, mens B.93 mandskabet forsøgte at spille sig igennem og kombinere sig igennem. Man fik virkelig fornemmelsen af det blev endnu en af de kampe mod et jysk hold, hvor de bliver belønnet for at være klogere og mere disciplinerede, med forholdsvis enkle midler.

Men så pludselig havde vi bolden i højre side efter en god tilbageerobring. Jeppe Erenbjerg laver et indlæg som Frederik Høgh hopper over, og bolden kommer ind til Tammer Bany, som hamrede bolden i kassen til 1-1. Glimrende mål af en velspillende Tammer.

Derefter dominerede vi resten af kampen, men igen var vi for ineffektive foran Skive målet, og på trods af en del offensive indskiftninger, blev der ikke ændret på resultatet.

B.93 kan kun være tilfredse med det ene point på en dag, hvor spillet ikke rigtig fungerede. Men der blev arbejdet hårdt af alle spillere. Nu kan holdet kun gøre det bedre til næste kamp, der bliver revanceopgøret mod Roskiklde

Cheftræner Kim Engstrøm udtaler om kampen

– Vi er tilfredse med at komme fra Skive med et point, efter vi var nede med 1-0 ved pausen.

– Vi spiller en skidt første halvleg, hvor vores tekniske niveau er alt for lavt. Vi smider for mange bolde og giver for mange omstillinger væk. Hvilket gør Skive farlige et par gange.

– Anden halvleg får vi rettet forpresset til, så det fungerer bedre. Vi får ramt nogle bedre linjer i opbygningsfasen, så vi dominerer langt mere og får udlignet med små 20 minutter igen.

– Derfra har vi mulighed for at løbe med alle tre point. Men på en dag hvor vi ikke rammer niveau i de første 45 minutter må vi være tilfredse med et point på udebane.

– Vi er i gang med turneringen og kommet på tavlen pointmæssigt.

– Nu ser vi frem til revanche mod FC Roskilde på fredag sammen med et festklædt Østerbro Stadion.

Køb sæsonkort. Køb billet til FC Roskilde kampen.

Emmanuel Ogude (ind 67′)

Topfoto af målscorer Rammer Bany Odeh: Christian Midtgaard. B.93 TV med udligningen: Brian Nehm fra B.93 Fanklub. Portrætfoto af Kim Engstrøm: Claus Vandborg.
Kampreferat af Frank Nielsen.
Serviceinformation: Se de aktuelle spillernumre eller print fra Word-dokument og PDF, webred.