B.93 oplevede déjà fra sidste uges kamp mod VSK Aarhus, da vi bragte os foran til sidst, men kort efter måtte indkassere en udligning.

1-1 Kasper Dreyer (81′)

Næsby Stadion (ALPI Arena)
Kampen afviklet uden adgang for tilskuere.

Se B.93 TV sammendrag af kampen på facebook.com/b93fan.

I lørdagens udekamp i Odense-forstaden Næsby var B.93 klart spildominerende fra kampens start. Det blåklædte hjemmehold stillede sig dybt og lukrerede udelukkende på kontra, mens de hvidklædte gæster styrede spillet fuldstændigt.

Simon Wæver fik den første store chance midt i første halvleg, men måtte se sit skud stryge over mål, da han var sluppet fri i feltets højre side.

B.93 kæmpede dog med at omsætte det klare spilovertag til oplagte målchancer. Først til allersidst i første halvleg kom de næste gode muligheder. Mikkel Mouritz havde et godt frisparksforsøg, og Dhaflaoui brød igennem, men begge måtte se deres forsøg reddet af Næsby-målmanden. 0-0 stod sig til pausen.

Kampbilledet fortsatte efter pausen. B.93 fuldstændig spildominerende, men som kampen skred frem, savnede 93ere i stadig tydeligere grad tempo og fantasi til at åbne den massive Næsby-defensiv.

Først tyve minutter før tid fik B.93 den første reelle mulighed i anden halvleg. Rasmus Brodersen, der netop havde erstattet en skadet Benjamin Lund, fik en skudmulighed på kanten af feltet, men sparkede højt over målet.

Alligevel kom der hul på bylden med fjorten minutter igen. Et straffespark dømt for hånd på bolden blev sikkert sat ind til højre for målmanden af Mikkel Mouritz.

Nu burde 93erne færge sejren hjem, men nøjagtig som i sidste uge mod VSK gik det galt i den anden ende få minutter senere. Et frisparksindlæg fra venstre endte hos en helt umarkeret Kasper Dreyer, der kunne flugte bolden op i nettaget til en ufortjent udligning.

I en hektisk og rodet slutfase kom B.93 tættest på sejren med et hovedstød, der blev reddet på målstregen af en Næsby-forsvarer. Og så blev det ved 1-1. Et meget ærgerligt pointtab i en kamp, B.93 burde have vundet. Men i dagens kamp må vi erkende, at vi manglede gennemslagskraft offensivt og ordentlig opdækning defensivt, da kampen skulle afgøres.