1-1 Søren Sørensen (44′)
1-2 Jeppe Erenbjerg (60′)

Spillet på Autocentralen Park
732 tilskuere.

B.93 måtte fredag aften i Kolding undvære cheftræner Thomas Nørregaard, der lå syg hjemme. Der var dog fin kommunikation mellem TN og de øvrige trænere op til kampen, så holdet burde være taktisk forberedt – hvilket de også tydeligvis var.

Kolding havde ikke vundet hjemme i seks sidste kampe, men dog senest slået B.93’s banemænd fra Nykøbing FC ud af Sydbank Pokalen efter straffespark, og virkede meget opsatte på at ændre hjemmebanestatistikken til det bedre.

De var da også farligst i starten af kampen og kom til et par pæne chancer. B.93 kom bedre med i kampen efter 15 minutter, men det var hjemmeholdet der kom foran med en hovedstødsscoring fra nært hold ved Oskar Møller.

Det var ganske tydeligt at Kolding satsede hårdt på høje bolde (især ved dødbolde), men vores defensiv skal have ros for at være tydeligt forberedt på dette, og fik afviklet disse trusler godt. Hjemmeholdet ville have straffespark efter 38 minutters spil, men dommeren afviste korrekt appellen.

B.93 havde svært ved at få omstillingerne til at være direkte nok i 1. halvleg. Når holdet angreb, var det mest mest over vores højre side, men udeholdet skabte ikke mange chancer, og virkede som om vi havde det svært mod Koldings ganske (overraskende?) bevægelige defensiv, men i 1. halvlegs døende sekunder fik vi et hjørnespark.

Jeppe Erenbjerg serverede det fint til en af vores mest talentfulde spillere, Søren Sørensen, som headede den i kassen et minut for pausefløjtet. Vores unge spillere kunne ikke være utilfreds med at gå i omklædningsrummet med 1-1, da det var en halvleg hvor vores spil ikke var godt nok.

Hvad der blev sagt i pausen afslørede streamingen ikke, men der kom kvalitet i vores spil resten af opgøret.

Begge hold gik efter føringsmålet i 2. halvleg, men det var 93’erne som scorede kampens tredje og sidste mål, da Jeppe Erenbjerg flot sparkede bolden ind ved nærmeste stolpe med venstreskøjten efter et klassisk træk ind i banen på en lang bold ved en hurtig kontra.

Efter den vigtige scoring havde hjemmeholdet svært ved at komme til de store chancer, men det skal nævnes at Kolding fik annulleret et mål (lidt svært at se hvorfor fra Østerbro). Efter det virkede sad vores spillere godt på kampen, med ro, stor løbeivrighed og balance i spillet.

Det sluttede 2-1 til et godt kæmpende 93-hold, som især spillede en god 2. halvleg, ikke mindst efter føringsmålet. Specielt bemærkede man at holdet holdet spillede motiveret og presspillet fungerede godt – hvilket var med til at gøre Kolding relativt tandløse i det sidste 45 minutter.

Det føltes som det korrekte resultat, da kampens kyndige dommer fløjtede af på Autocentralen Park.

Tillykke til holdet og træner/leder-teamet som trængte til en sejr efter et par kampe, som ikke har imponeret.

Der venter nu tre hjemmekampe i streg som de sidste i efterået. Køb din billet allerede nu – og tag familen, vennerne og naboen med.

B.93 TV: Goalshow