1-2 Jeppe Erenbjerg (75´)
2-2 Roni Arabaci (77′)

HIKs anlæg, kunstgræs
213 tilskuere.

Fredag aften blev en ny version af “Slaget om Nordhavnstunnelen” afviklet på HIKs anlæg, da banen på Gentofte Stadion er under udbedring.

B.93 kom bedst fra start og havde flere nærgående forsøg, før tilbagevendte Milan Rasmussen løb fra alt og alle på et kontraangreb og sikkert sendte B.93 i front. Dejligt at se Milan tilbage i startopstillingen med fart i benene og genvunden selvtillid.

Selv om HIK havde enkelte muligheder senere i halvlegen, var det fortjent, at B.93 kunne gå til pause med en spinkel føring. Dog var det ærgerligt, at Mikkel Mouritz måtte udgå med en skade midt i halvlegen.

Efter pausen gik der ren tju-bang i kampen, da begge hold kompromisløst satsede på presspil og målsøgende angrebsspil uden på noget tidspunkt at tage sig tid til længere angreb.

I det 58. minut fik HIK udlignet på et straffespark dømt mod Dhaflaoui den Yngre, hvis dribleevner voldte vores midterforsvar visse problemer. Emil Thomsen scorede fra ellevemeterpletten.

Derpå bølgede spillet uafbrudt frem og tilbage i en lang periode, før Jeppe Erenbjerg fornemt satte trumf på et flot 93-angreb med sin signaturafslutning (ind i banen og så venstrebenet). 2-1 til B.93.

Hjemmeholdet slog imidlertid straks igen med et skudforsøg, der lidt tilfældigt blev rettet af og efterlod Vaporakis prisgivet i 93-målet.

I slutfasen viste det til lejligheden sortklædte 93-hold endnu engang svagheder, når modstanderen trykker på. Torben Storms tropper var endog meget tæt på at hive sejren hjem. Blandt andet måtte Vaporakis redde en friløber til Rindom. Sammenføjningen tog sig af et kanonskud fra Lazarevic.

Men 2-2 stod sig kampen ud. Alt i alt rimeligt nok efter en festlig og underholdende omgang tju-bang-fodbold i Hellerup.