B.93 spillede overbevisende og ser nu frem til to meget spændende kampe i den intense kamp for at sikre sig en plads i top 6.

241 tilskuere.

Og det skete på en skøn lørdag i sol, at Byens Ægte Hold ikke blot scorede mere end bare en håndfuld mål i samme kamp, men også lykkedes at holde eget bur rent. Efter en opløftende sejr i den foregående udesejr mod et ellers godt spillende HIK, kom turen til en hjemmekamp mod det absolutte bundhold i 2. division – nemlig Marienlyst.

I det smukke solskinsvejr på Svanemølleanlægget sås både nuværende og tidligere divisionsspillere, venner og bekendte og sågar nyfødte med deres ophav.

Vi startede fabelagtigt med et tungt pres på Marienlyst. Efter 5 minutter fik vi et frispark ved hjørnet af feltet og den sædvanlige dødboldsskytte Mikkel Mouritz gik til bolden, og med den største selvfølgelighed lagde han den med et flot spark op i det korte hjørne uden chance for keeperen, 1-0.

Stærk scoring af Mikkel, som har haft svært ved at omsætte sine fine dødsboldsfærdigheder til mål – det her kickstarter forhåbentlig en stime.

Vi fortsatte det gode spil og efter en smart hjørnesparkskombination listede Mikkel bolden ind i det lange hjørne, 2-0 efter 8 minutter og man troede jo næsten ikke sine egne øjne.

Gudhjælpemig om ikke det blev 3-0 efter et mindre forsvarskiks: Jeppe, som stort set kunne gøre hvad der passede ham i dag på sin højre kant kunne stille og roligt lægge den i nettet efter en dårlig clearing. Scoringen blev fejret på sidelinjen med mor og far, som jublede lige så højt.

Adam som i denne sæson fuldgyldigt er blevet omskolet til højre back spillede sin bedste kamp på den uvante position i dag: dominerende i duelspillet, dynamisk i opspillet og 100% konsekvent i tacklinger; en virkeligt opløftende præstation som udmøntede sig en kæmpechance til Haitam efter et fint overlap af Adam på højrekanten, desværre gik Haitams hovedstød tæt forbi opstanderen.

Efter at have været trynet fuldstændigt den første halve time begyndte Marienlyst så småt at røre på sig og i det 37. minut gjorde et forsøg udefra, at Conrado måtte ud i fuld længde for at pille. I det 38. minut fik Leo en delvis friløber, som han desværre formøbledee, da han ombestemte sig i afslutningsøjeblikket med to mand fri på midten og afsluttede selv, men desværre snuppede målmanden den lidt halvhjertede afslutning.

I slutningen af halvlegen fik Nicolai OLsen presset højt, Jeppe får efter lidt pingpong bolden med sig i feltet, og den ender til sidst hos Haitam, der på kanten af offside bare skal sætte en fod på bolden for at få den over stregen. 4-0! Pause og tårnhøjt humør.

48. minut, Nicolai Olsen spiller den op langs kanten og hårdt ind foran, hvor Jeppe sender den i nettaget med sit andet mål. 5-0 og stadig næsten en halvleg tilbage. Tydeligt at Marienlyst var frustrerede, de halsede konstant efter og tyede ind imellem til halvgrove midler for at få de hvide ‘93’ere stækket lidt.

Af samme grund måtte Jeppe desværre gå ud med en skade kort efter, med et kraftigt vrid i anklen. Ærgerligt hvis en skade skal forhindre en fortsættelse af Jeppes brandvarme form med tre mål i to kampe. Dyre kom ind i stedet.

I det 68. minut foretog trænerteamet en dobbeltudskiftning: Sø gik ud for Godwin, mens Magnus Krogh Hansen afløste Haitam Hajjami. Godwin gik straks ind med voldsom aggressivitet og vilje, og var udover de forventede bolderobringer også mand bag nogle fremragende dybdestikninger og løb.

Efter et af de løb fik vi et hjørne i det 75. minut og efter lidt klumpspil, kunne Leo uhindret lægge den i nettet til næsten utænkelige 6-0. Magnus Krogh arbejdede fantastisk på kanten til trods for at han var angriber, men nærmest trak ned som en ekstra venstre kant. Tydeligt at han kan noget med bolden og hans fart og timing i duellerne skal nok blive værdsat af både holdkammarater og tilskuere.

Ikke flere mål i denne kamp, men sikke en dag: Flot fodbold, mange mål, clean sheet og høj sol på en dag,  hvor øllet smagte ekstra dejligt.

Indrømmet, Marienlyst har ikke klassen til at begå sig i 2. division i øjeblikket, og det er bekymrende at kun en ud af de sidste to kampes ni mål (!) er kommet fra “angriberfødder”, men den bedste medicin mod dårlig stemning og manglende kampgejst er som bekendt sejre, gerne store sejre. Det leverede holdet i dén grad i dag – tak for det.

Dagens bedste: Mouritz var kongen af midtbanen i dag, og var med i stort set alt opbyggende spil. Ydermere løb han solen sort og fungerede både som kreativ kraft og oprydder foran forsvaret. En flot, flot kamp af ham.