B.93 spillede forrygende, og tog en yderst fortjent sejr med hjem fra Holbæk søndag eftermiddag.

Holbæk – B.93 0-3 (0-0)

0-1 Simon Wæver (46′)
0-2 Søren Nørgaard (48′)
0-3 Milan Rasmussen (90′)

Holbæk Sportspark
160 tilskuere.

Fra kampens start satte B.93 sig på begivenhederne i Holbæk, hvis lokale fodboldklub ellers har været lidt af en skrækmodstander for “Den Hvide Dame” i de seneste år. Hjulpet af en kraftig medvind på en forblæst Holbæk Sportspark etablerede B.93 hurtigt et solidt spilovertag og blev allerede i det første minut snydt for et straffe, da Daniel Stückler blev klippet i feltet.

Holbæk, der har eks-93eren Morten Rutkjær i sin trænerstab, stillede sig dybt og forsøgte at lukrere på 93-fejl. Det var meget tæt på at lykkes efter syv minutter, hvor 93-forsvaret blev spillet tyndt og måtte have indersiden af stolpen til hjælp på et forsøg fra nært hold.

Men ellers stod der B.93 på det meste i første halvleg. Oliver Carrara spillede sin første kamp fra start på venstre flanke, hvor matchvinderen fra sidste weekend i Holstebro, Hassan Elsayed, var ude med en skulderskade. Carrara var tæt på scoring med et fladt skud, der sneg sig forbi nærmeste stolpe. Desuden var Mikkel Mouritz også nærgående med et af sine vanligt præcise frispark, og en veloplagt Jeppe Erenbjerg måtte se sin afslutning suse forbi det fjerneste målhjørne. Holbæk kunne være bedst tjent med 0-0.

I anden halvleg havde Holbæk vinden i ryggen, men i de første minutter af halvlegen blev de ikke desto mindre blæst af banen af B.93. Allerede efter 30 sekunder fik B.93 spillet sig igennem i venstre side. Carraras flade tværpasning havde tilsyneladende ingen modtager, men da muligheden syntes tabt, kom højrebacken Simon Wæver pludselig kurende ud af det blå og sendte bolden op i det fjerneste målhjørne. Wævers første mål i 93-trøjen.

Kort efter fik Søren “Sø” Nørgaard bolden på kanten af feltet, og så meget tid og plads skal man ikke give en mand med en så fin sparketeknik. Nørgaards flade indersideafslutning lagde sig til rette i nettet til venstre for målmanden. 0-2!

Denne chokstart på anden halvleg rystede tydeligt hjemmeholdet, der som lammede så til, mens B.93 broderede sig igennem til den ene kæmpe mulighed efter den anden. Kun godt målmandsspil forhindrede, at det ikke blev både 3-4- og 5-0 i denne fase af kampen. Den indskiftede, hjemvendte supertekniker Souheib Dhaflaoui kunne med lidt held havde kronet et særdeles lovende indhop med en scoring.

Men B.93 forsømte altså at lukke kampen, og så kunne hjemmeholdet have bragt sig tilbage i kampen på et par store muligheder, da der resterede omkring tyve minutter. Heldigvis havde et ikke helt dirkefrit 93-forsvar marginalerne med sig i dag.

B.93 kørte sejren hjem i en slutfase, der blev skæmmet af et par grove frispark fra trætte og frustrerede Holbæk-spillere. I overtiden fik B.93 tilmed sat trumf på. Efter et kontra-angreb stod 93erne i kø for at sparke bolden i mål, og til sidst blev det det indskiftede stortalent Milan Rasmussen, der sendte bolden det sidste stykke over stregen på en målmandsretur efter et Dhaflaoui-forsøg. En flot og yderst fortjent 3-0-sejr var i hus.

Nu venter der topkamp på Østerbro Stadion i sæsonens første hjemmekamp. Jammerbugt FC har også vundet sine to første kampe, så der er lagt op til et brag.

Køb din billet her eller tag din B.93 trøje på, så kommer du gratis ind. Ungdomsmedlemmer kommer som bekendt altid gratis ind.