B.93’s bedste fodboldkvinder kom godt i gang i efterårets 1. division med en sejr på 0-4 hos Østerbro IF. Debutanten Freja Kjærsig Sunesen scorede 2 mål.

Det var varmt til lokalopgøret i Fælledparken, og måske var det medvirkende til, at første kamp efter ferien blev indledt i et langsomt tempo.

B.93 ville gerne spille bolden rundt og bygge op, mens Østerbro IF lurede på omstillinger og spillede med lange bolde, når de angreb.

Kampens først kvarters tid bød kun på en enkelt chance til hvert hold.
Men så lagde B.93’s nye venstreback, Sissel Bøje Kielhofer, en perfekt høj bold ind midt i feltet til en fremstormende Nicole Loren Robertson, der sikkert headede bolden i mål til 0-1.

Derefter var det småt med chancerne men mod slutningen af 1. halvleg var debutanten Freja Kjærsig Sunesen tæt på at score efter et dybdeløb af Nicole Loren Robertson.

I det 43. minut kunne anfører Nikoline Julie Andresen give B.93 en pauseføring på 0-2. Sofie Bruun Bredgaard havde et stormløb over det meste af Østerbro IF’s banehalvdel, men angrebet blev bremset ved feltet. Men så kom Nikoline Andresen i anden bølge, og selv om hun var fem meter uden for feltet, satte hun køligt et højt langskud uden for keeperens rækkevidde.

I 2. halvleg kørte B.93 en sikker sejr hjem og kunne endda tillade sig at brænde et straffespark, der ramte stolpen. I det 73. og 76. minut scorede den tidligere U19-landsholdsspiller Freja Kjærsig Sunesen til 0-3 og 0-4. Det ene mål sparkede B.93-debutanten smukt højt i målet fra kanten af feltet, og det andet var efter et gennemspillet B.93-angreb.

Cheftræner Anders Vang om kampen

Selv om der er del spillemæssigt, der skal bygges på, var cheftræner Anders Vang glad for de 4 scoringer og at holde nullet.

– Det var ikke en køn kamp fra vores side, hvor vi spiller for langsomt. Men det var en typisk første kamp, hvor man lige skal i gang, og nogle relationer til nye spillere skal på plads efter en kort opstart. I glimt ser det fint ud, blandt andet et meget flot 4. mål, og det kan vi arbejde ud fra.

Næste kamp er søndag den 18. august kl. 15.00 på Svanemølleanlægget mod FB fra Frederiksberg.