Et særdeles ungt B.93-mandskab gik sikkert videre til 3. runde af Sydbank Pokalen.

Sydbank Pokalen, 2. runde.

B.93 spillede sent tirsdag eftermiddag pokalkamp i Solrød mod det lokale Sjællandsseriehold. Den slags kampe har ofte voldt B.93 problemer, men denne gang var der ingen slinger i valsen. Allerede efter tre minutters spil fandt Jeppe Erenbjerg med en smuk stikning Souheib Dhaflaoui i dybden. Dhaflaoui sendte sikkert bolden i nettet ved forreste stolpe. 0-1.

Selv om hjemmeholdet fik et par enkelte kontramuligheder, var et B.93-hold uden stamspillere som Vaporakis, Emme, Lund, Mouritz og Carrara voldsomt overlegne. Boldbesiddelsen var vel noget nær 90-10 i 93-favør, og stort set alt spil foregik på det rødklædte hjemmeholds banehalvdel. At 0-1 stod sig til pausen skyldtes udelukkende vågent målmandsspil af Christiansen i Solrød-holdet og lidt for omstændeligt 93-angrebsspil, når angrebene skulle afsluttes.

I anden halvleg blev der givet debut til Oliver Basse og ynglingen Benjamin Juel-Berg, og det gjorde ikke den østerbroske overlegenhed mindre. Efter mange 93-tilløb til scoring blev det minsandten forsvarsspilleren Morten Fraysse, der med en lang tå prikkede et hjørnespark fra Dhaflaoui i mål ved forreste stolpe, og dermed scorede sit første seniormål i 93-trøjen.

Føringen burde have været udbygget yderligere kort efter, men igen var Christiansen redningsmand for Solrød. Hjemmeholdet kunne faktisk også være kommet på tavlen i slutfasen, da 93erne tog lidt løst på sagerne, men til slut i kampen blev det dog B.93, der fuldt fortjent satte trumf på. Hassan Elsayed modtog lidt heldigt bolden tæt under mål og slaskede den sikkert i nettet i det lange hjørne.

3-0 til “Baby”93, der dermed går videre til pokalturneringens tredje runde. Sejren burde egentlig have været større, men generelt var det en godt gennemført kamp, hvor flere af de unge spillere viste modenhed og professionalisme. Søren Nørgaard bar anførerbindet for første gang og viste sig fuldt ud værdig til opgaven. Som indpisker og organisator var “Sø” en af vore bedste i dag.