B.93 spillede lørdag efter 1-1 hjemme på Svanemølleanlægget mod Skive.

1-0 Souheib Dhaflaoui (21′)
1-1 Mikkel Frankoch (38′)

Svanemølleanlægget
Ca. 150 tilskuere.

Det var nogle ydmyge rammer, som lørdagens 2. divisiones kamp blev spillet under. Grundet for meget regn var kampen blev flyttet til B.93’s træningsbaner, som i øjeblikket er et stort byggerod.

Man skulle virkelig kæmpe for at finde vejen ud til kunstbanen, hvilket Skive holdet også fandt ud af, de måtte vandre lidt rundt før de fandt vejen til banen. Der var trods alt mange mennesker der havde fundet vejen til kunsten, og Kim i vores lille Ishus havde kronede dage.

Lad det være sagt fra starten af, Skive er ikke noget dårligt hold. De er bedre end deres placering i rækken, og havde også vundet deres seneste to kampe.

Skive lagde fra starten af et højt pres på 93’erne og forsøgte også at holde et højt tempo. De var rigtige gode i deres boldomgang og havde en del gode boldspillere. Det eneste som rigtig afslørede de var et jyde-hold var deres dødbolde (indkast og hjørne). Dem tog de sig rigtig god tid til, og var farlige på dem. Det blev så heller ikke bedre af, at B.93 i 1. halvleg gav dem rigtige mange hjørnespark.

De første 20 minutter var der meget kampen om midtbanen fra begge hold, der var højt tempo og intensitet og Skive dominerede trods alt den fase af spillet, selvom der ikke var nogle rigtige chancer til nogle af holdene.

Pludselig fik ’93 dog en mulighed, hvor Lauge Persson på kanten fik smækket bolden ind i feltet til en fri Souheib Dhaflaoui, som køligt scorede til 1-0 i det 21. minut. Det var ikke helt efter chancer og spil, men leder man efter retfærdighed skal man tage i Byretten. Det findes ikke i fodbold.

B.93 kom til enkelte chancer i omstillinger, hvor blandt andet Souheib Dhaflaoui igen – som altid meget aktiv og med i meget af vores opbyggende spil – spillede bolden til Jeppe, der igen afleverede hurtigt til Mikkel Mouritz, som afsluttede tæt på mål.

Skive var også tæt på en udligning efter Simon Wæver havde tabt bolden, men Aris Vaporakis i målet lavede en klasseredning på et godt skud.

I det 38. minut fik Skive desværre reduceret. Et hjørnespark blev ikke afvist ordentligt og havnede uden for feltet, hvor Mikkel Frankoch hamrede den i mål uden chance for Aris Vaporakis.

Generelt spillede fire-back kæden godt i 1. halvleg, og specielt Benjamin Juel-Berg som fik chancen fra start i dag, gjorde det aldeles fremragende.

Der var ingen udskiftninger hos hverken Skive eller B.93 i pausen. B.93 fik lidt mere fat på kampen i 2. halvleg, selvom det stadig var en tæt affære. Der var ingen åbne chancer til nogle af holden i starten af 2. halvleg, som blev en noget tam og lidt kedelig affære.

B.93 skiftede ud 17 minutter inde i 2. halvleg. Ud gik Oliver Carrara og ind kom Tammer Bane Odeh. Senere skiftede 93’erne igen efter 26 minutter, hvor Lauge Persson og Jeppe Erenbjerg blev erstattet af Hassan Elsayed og Tobias Harro Christensen.

Kort før tid fik 93 scoret, men dommeren dømte frispark for farligt spil (for højt løftet ben) fra Tammer Bane Odeh. Den kunne diskuteres. Men det blev ikke til flere mål i en kamp, som var meget jævnbyrdig og hvor resultatet må siges at reflektere kampen ganske godt.