Udfordret af karantæne og skader på forhånd formåede B.93 alligevel at satte sig på kampens indledning i Brabrand og førte 2-0 efter 23 minutter.

Brabrand IF – B.93 1-2 (1-2)

0-1 Oliver Carrara (2′)
0-2 Malthe Weisdorf (23′)
1-2 Jesper Henriksen (29′)

Brabrand Idrætsforening
150 tilskuere.

Se B.93 TV goalshow fra kampen på B.93 Fanklubs facebook-side.

Der er masser af historie i kampe mod Brabrand og specielt på deres hjemmebane, som i dagens anledning havde et fint græstæppe. For at leve op til Corona kravene havde de allieret sig med banens kridtmaskine og lavet små firkanter med numre på, så der kunne komme lidt tilskuere.

B.93 havde ni spillere fraværende til dagens kamp, grundet skader, karantæne og sygdom, men det til trods kunne cheftræner Thomas Nørgaard stille op med et slagkraftigt hold i start 11’eren.

Begge vores backs var væk, så Søren Sørensen var flyttet fra midterforsvaret til højre back, mens Malthe Weisdorf startede inde, så det var Hamid El Idrissi og Adam Emme, der styrede midterforsvaret.

De første 25 minutter styrede vi kampen godt og spillede bolden rundt på vores betingelser. B.93 havde en hurtig boldomgang og Brabrand-spillerne måtte løbe meget efter ’93 og bolden.

Allerede efter to minutter kaster Malthe Weisdorf et indkast til Souheib Dhaflaoui, der spiller videre til Oliver Carrara, der får bolden under kontrol, tager et par snævre lækre træk og flot udplacerer målmanden.

Det var en kæmpeforløsning for især Oliver, der også løb ud til trænerbænken og gav Thomas Nørgaard en kæmpe krammer. Netop Oliver har tørstet efter mål, men trænerteamet og klubben har troet på ham, og også derfor forlænget kontrakten med ham.

Målet gav endnu mere energi og B.93 sad stadig på kampen, selvom Brabrand fightede godt.

Efter 23 minutter sparker Mikkel Mouritz en glimrende diagonal bold ind i feltet. Malthe Weisdorf opsnapper bolden og scorer glimrende på Brabrands målmand.

B.93 var flyvende og Brabrand var rystet. I det 25. minut scorer vi igen. Denne gang var det Lauge Persson som udplacerede målmanden, men liniedommeren mente der var en af vores spillere, som havde skygget for målmanden. Den var der ingen af os andre der så.

Det var som om Brabrand pludselig kom i gang efter vi havde scoret det tredje mål, på trods af det blev underkendt. De begyndte at presse os højere oppe på banen, ligesom de fightede og kæmpede mere om alle boldene.

Det gav en vis usikkerhed hos 93, og specielt var der en del fejlafleveringer fra bagkæden, hvis de blev sat under pres. Brabrand scorede i det 29. minut efter fine kombinationer i vores eget felt. Så Brabrand sluttede halvlegen godt af med moralen i behold og en tro på de kunne vende kampen.

I 2. halvleg blev der ikke skiftet ud, men Brabrand kom bedst ud til kampen. De fightede og kæmpede for alle bolde, og selvom stilen var lidt primitiv, så fik de skabt usikkerhed hos 93’erne. De kom til flere afslutninger og fik en pokkers masse hjørnespark, som var farlige næsten hver gang.

Dog havde Aris Vaporakis og målmandstræner Nicolas Nielsen forberedt sig hele ugen på netop det, så Aris var fantastisk på langt de fleste og kom ud af målet, fik bokset eller grebet boldene.

B.93 havde ikke mange chancer i denne fase af kampen. Dog fik Mican Atici en kæmpe chance til sidst, hvor han skød fremragende, men Brabrand keeperen reddede situationen.

De sidste 10 minutter og de 5 minutters overtid var et stort pres mod ’93-målet, men spillerne kæmpede for de tre point og det lykkedes at holde sejren.

En fantastisk arbejdsindsats, som viste de unge spillere har fået hår på brystet. Selvom Jammerbugten vandt, holder vi stand og lægger stadig pres på i topstriden.

Nu står den på topkamp næste weekend mod Thisted FC på Østerbro stadion. Vi kan kun opfordre til at der kommer mange fans og tilskuere på Østerbro Stadion. Køb din billet her.