B.93 vandt stensikkert med 5-0 på Fyn over SfB-Oure FA 2. påskedag. Holdet sprudler.

Kampen afviklet uden tilskuere.

Se B.93 TV med alle målene på facebook.com/b93fan.

2. påskedags kamp i Svendborg var flyttet til Svendborgs anlæg fra det klassiske Høje Bøge Stadion, der åbenbart ikke blev fundet egnet til divisionsfodbold. Hjemmeholdet havde haft en forfærdelig optakt til kampen, da de blev sendt i karantæne i mandags efter et corona-tilfælde i truppen, og derfor ikke kunne træne sammen i løbet af påskeugen.

I slud og storm på den sydfynske træningsbane lagde B.93 klart bedst ud, og blev belønnet med en scoring allerede i det syvende minut, da Jeppe Erenbjerg slap fri i dybden, rundede målmanden og sikkert sendte bolden i det tomme mål.

B.93 dominerede i det hele taget kampens indledning, men som første halvleg skred frem, fik de til lejligheden rødtrøjede gæster sværere ved at sætte pasningerne sammen. Hjemmeholdet kom bedre med i spillet, uden dog på noget tidspunkt at udgøre en alvorlig trussel mod Vaporakis’ mål.

Netop som den rodede første halvleg så ud til at slutte med en 1-0-føring til gæsterne, fik B.93 lidt af en gave i form af en stor opspilsfejl fra sydfynboerne. Bolden blev spillet lige i fødderne på Oliver Carrara, der på kanten af feltet sendte den videre til anfører Mikkel Mouritz. Med et fladt skud sparkede han bolden under målmanden, og så kunne B.93 gå til pausen foran med betryggende 2-0.

B.93 kom lige så godt ud til anden halvleg som til første. De unge 93ere fik atter godt greb om kombinationerne, mens hjemmeholdet måtte kæmpe for at komme tilbage i kampen. Efter knap en times spil fik 93 løn som forskyldt, dog med et særpræget mål: Hjulpet af en halv pelikan sejlede et Erenbjerg-hjørnespark fra højre side direkte over i det lange hjørne. 0-3!

Sydfynboerne var kort efter tæt på en reducering med et langskud, der strejfede overliggeren, men da reduceringen ikke kom, var 93erne i fuld kontrol over begivenhederne. Dog blev kampens slutfase atter en smule rodet, en logisk følge af en del udskiftninger fra begge hold og en voldsom sludstorm, der ikke ligefrem gav spillerne lette betingelser.

Alligevel lynede “Den hvide dame” to gange i slutfasen. Et kvarter før tid slaskede Benjamin Lund et langskud ind i det lange hjørne til 4-0, og på kampens sidste spark sendte indskiftede Daniel Stückler bolden fladt over i det lange hjørne fra en position i højre side af feltet.

Endnu en meget overbevisende præstation af 93-holdet, der har fået en forrygende start på forårssæsonen. Opgaven lød måske let mod et bundhold uden træningspas i benene, men en kamp mod et hold, der har alt at vinde, og mod vejrforhold, der kan reducere opgøret til et spørgsmål om tilfældigheder, er bestemt ikke enkel. Stor ros til de unge 93ere for en så professionel indsats.