B.93 tabte meget ærgerligt 2-1 ude mod Thisted FC Langfredag efter vi var foran 1-0 frem til det 81. minut.

Thisted FC – B.93 2-1 (0-0)

0-1 Jeppe Erenbjerg (47′)
1-1 Yao Dieudonne (81′)
2-1 Mikkel Agger (86′)

Sparekassen Thy Arena
258 tilskuere.

Trods et føringsmål tidligt i anden halvleg lykkedes det ikke B.93 at få point med hjem fra Thisted fredag aften.

Jeppe Erenbjerg havde ellers bragt Østerbro-holdet foran tidligt i anden halvleg, men to hurtige scoringer af Yao Dieudonne og Mikkel Agger mod slutningen betød, at det stadig kun er blevet til en enkelt sejr i 2022.

Det var nordjyderne, som kom bedst fra start hjemme på Sparekassen Thy Arena. Et skud på undersiden af overliggeren lignede en scoring, men dommer Stefan Fyhn så ikke bolden over stregen, da Aris Vaporakis var prisgivet.

Gæsterne, som til lejligheden optrådte i moderigtige lyserøde trøjer (?), havde ikke meget at byde på i første halvleg, men efter sidebyttet fik man det bedst tænkelige afsæt til en sjælden sejr.

Med sit syvende sæsonmål var 21-årige Jeppe Erenbjerg over en retur, da en holdkammerat blev tacklet i feltet. Thisted-målmand Andreas Raahauge var ikke opmærksom, og så stod der 0-1.

Det kunne også meget nemt være blevet 2-0 til gæsterne efter 8 minutters spil i anden halvleg, endda af to omgange.

Først en friløber og siden en dobbeltchance som endte med, at anfører Mikkel Mouritz Jensen måtte se sit forsøg blokeret.

Kampen om tredjepladsen i rækken faldt herefter ud til hjemmeholdets fordel. B.93 var under pres, og et nærgående hovedstød blev flot pareret af Aris Vaporakis. Men da der resterede 9 minutter, gik den ikke længere.

Først blev førnævnte Vaporakis passeret af Yao Diedonne efter et skud inde i straffesparksfeltet. Det var den tidligere OB-spillers 11. sæsonmål, og Thomas Nørgaards tropper havde desværre ikke det sidste held, blandt andet med et hovedstød på overliggeren i slutsekunderne, til at få point med hjem fra det nordjyske.

I stedet blev det til endnu et nederlag, for fem minutter efter udligningen lykkedes det også Thisted at sikre sig sejren. Efter et indlæg af Laus Østervig i højre side landede bolden hos Mikkel Agger, som ligeledes med sit 11. sæsonmål elegant flugtede bolden i nettet til 2-1.

Den stilling holdt kampen ud, og dermed må man konstatere på Østerbro, at det ikke blev til en stime af sejre, trods gevinsten mod Aarhus Fremad i sidste weekend. I stedet er 1. Herresenior nu tre point efter fredagens modstander, som således indtager tredjepladsen efter Næstved og Hillerød.

Der er dog nye muligheder for både sejr og point, når ”Uglerne” fra AB kommer på besøg på Østerbro Stadion fredag aften kl.19.00.