1. Herresenior fik et fornuftig point med hjem i en tæt topkamp mod Hillerød Fodbold.

B.93 – Hillerød Fodbold 0-0

475 tilskuere.

En smuk efterårslørdag afviklede B.93 topopgør mod Hillerød med de to eks-93ere Christian Lønstrup og John Bredal på trænerbænken.

I en jævnbyrdig første halvleg var de orangetrøjede gæster tættest på scoring med to forsøg på stolpen. B.93 havde dog også en god mulighed ved Milan Silva Rasmussen, der desværre fik skovlet bolden højt over mål, da han var spillet fri i feltet.

To hold med vægt på teknisk, offensivt spil viste i perioder fint kombinationsspil på midtbanen, men når angrebene skulle afsluttes, manglede den sidste aflevering, der kunne skabe åbne muligheder.

I anden halvleg tilspillede B.93 sig hurtigt et tydeligt spilovertag. Indskiftningen af Lauge Persson bragte mere dynamik og fremdrift på 93ernes midtbane.

Men som det også var tilfældet i første halvleg, kæmpede vi med at knække koden til Hillerøds forsvar. Enten blev vi bremset af en massiv forsvarsmur foran feltet, ellers også blev vores angribere fanget i nordsjællændernes offside-fælder.

Bedste mulighed tilfaldt indskiftede Mican Atici, da målet var tomt efter en udflugt fra Hillerøds målmand. Men han stod med ryggen til mål og måtte afslutte med et saksespark, som endte et par meter forbi mål. Også Søren Sørensen – fortjent kåret til kampens 93er af fanklubben – havde en hovedstødsmulighed efter et hjørnespark, men bolden strøg forbi mål.

Hillerød havde et par halve chancer i kampens slutfase, men havde ellers ikke meget at byde på rent offensivt i anden halvleg. Og da 93erne ikke havde tilstrækkeligt med fart og fantasi til at gennembryde deres forsvar, gik det, som det måtte gå: 0-0.

Ærgerligt at B.93 ikke kunne omsætte dominansen i anden halvleg til åbne chancer. Til gengæld kan vi glæde os over en defensiv, der fungerer bedre og bedre. Og en fin debut til det 18-årige målmandstalent Benicio Pená.

Nu venter det unge holds ilddåb mod topholdet Næstved på næste søndag. Alle mand til Næstved.