B.93’s kvinder kom skidt i gang med kvalifikationsligaen, da det lørdag blev 1-2 hjemme mod Odense Q efter et selvmål i overtiden. B.93 dominerede ellers kampen.

Se eller gense hele kampen med Veo live streamingen her.

B.93 startede meget godt. I 1. halvleg var spillet rustent efter en opstart uden træningskampe, men udtrykket var fint, og 93’erne var godt med ud over en kort periode, hvor Odense Q styrede kampen.

Det var en lige kamp med et lille B.93-overtag, da Odense Q kom på 0-1 efter 26.minutter. Her fik fynboerne spillet sig ind tæt på målet, og Julia Hjørlunde Hansen scorede.

I 2. halvleg var B.93 klart dominerende og sad på det meste af spillet, især efter nogle rokeringer, hvor debutanten Silke Bonnén (foto) blev rykket fra midterforsvaret og op som 6’er.

Netop Silke fik efter 58 min. scoret til 1-1 på et hjørnespark fra Rosa Horskjær. Odense-keeperen parerede, men Silke Bonnén headede riposten op i nettaget.

B.93 havde en del chancer, især ved spil over kanterne, men hjemmeholdet var ikke skarpt nok inde i feltet, selv om der var et par gode målchancer.

Til sidst var holdet ramt af træthed, og B.93 havde brugt alle fem udskiftninger, men kørte på og havde overtaget. Men i det 93. minut lykkedes det Odense Q at overspille den ene side af B.93-forsvaret. Da bolden blev sparket ind i feltet, opstod der forvirring, og en liggende Selma Svendsen var uheldig at dirigere bolden i eget net.

B.93’erne følte, at de havde fortjent at vinde og som minimum få uafgjort men endte med 0 point i første runde.

Rundens øvrige kampe i kvalifikationsligaen: BSF-AaB 1-3 og Vildbjerg-HB Køge 0-2.

B.93 spiller næste kamp på lørdag ude mod AaB.