B.93 forpassede lørdag muligheden for at rykke op i Gjensidige Kvindeliga, da det blev et nederlag på 0-2 hjemme mod HB Køge, der rykker op sammen med AaB fra kvalifikationsligaen.

Kravet til B.93 var en sejr over topholdet fra Køge, hvis B.93 skulle bevare et spinkelt håb om oprykning. Men gæsterne, der havde vundet de første tre kampe, satte sig tungt på kampen fra start og pressede meget højt for at spolere B.93’s opspil.

B.93-midterforsvaret med Nicoline “Nisse” Heilstrup og debutanten Julie Paludan Madsen og backerne Silje Simonsen og  Mathilde Foged Hansen var under konstant pres.

Havde det ikke været for en storspillende keeper Josephine, havde HB Køge scoret flere mål. Hun havde en flot fodparade i feltet alene med en angriber og reddede skudet fra returen op på overliggeren. Et langskud fik hun snittet op på undersiden af overliggeren og var over returen, der røg ned på stregen. Og kort efter nåede hun akkurat ned til et skud ved stolpen.

Først midt i halvlegen kom B.93 frem til den første chance. Herefter fik hjemmeholdet mere styr på Køge-offensiven og var tæt på at komme til et par chancer, blandt andet til frontløberen Julia Welin.

Efter et par varselsskud lige forbi mål fra HB Køge, kom gæsterne alligevel på 0-1 efter 38 minutter. Et indlæg fra højre side blev headet ind af Kyra Carusa, der hoppede højest inde i det lille felt.

I anden halvleg fortsatte HB Køge med at angribe, selv om B.93 også var mere med. Når opspillet flød over midtbanen med Silke Bonnén, Freja Kjærsig Sunesen, Rosa Horskjær, Emilie Langhorn og Linnea Borbye, kunne B.93 bestemt godt true Køge-forsvaret. Det blev dog ikke til de helt store chancer.

Midt i halvlegen var B.93 uheldige med at komme på 0-2. HB Køge brød igennem i højre angrebsside og kom ind i feltet, hvor en tværaflevering blev ramt af B.93-forsvareren Julie Paludan Madsen tæt foran mål, så bolden gik forbi Josephine Madsen.

Herefter trak HB Køge sig mere tilbage og lod B.93 bygge mere op nedefra, og spillet var fint, så Køge-spillerne fik flere gule kort for at stoppe det ureglementeret.

B.93’erne var flere gange tæt på at bryde igennem og tilspille sig fine chancer, men det blev en dag, hvor spillet ikke var direkte nok til at blive rigtig farlige på den sidste fjerdedel af banen.