Fin indsats i årets første træningskamp hjemme mod Hvidovre IF fra NordicBet Ligaen.

0-1 Christoffer Boateng

Svanemølleanlægget, kunstgræs
Kampen afviklet uden adgang for offentligheden.

B.93 tog fredag aften hul på vinterens træningskampe med en kamp mod 1. divisions tophold, Hvidovre, der tilmed stillede i en stærk opstilling.

En jævnbyrdig første halvleg bød på et par gode muligheder til B.93, blandt andet et forsøg på overliggeren. Men Christoffer Boatengs scoring for Hvidovre blev halvlegens eneste.

I pausen skiftede B.93 endnu yngre spillere ind. Det purunge 93-hold havde svært ved at skabe chancer mod det rutinerede og dygtige vestegnshold. Til gengæld imponerede 93erne ved stort set at holde Hvidovre fra chancer i anden halvleg.

0-1 stod sig kampen ud. Men trods nederlaget var det en fuldt godkendt indsats mod en svær modstander.

B.93 havde to prøvespillere med i kampen: Sebastian Kroner, tidligere Næstved, der gjorde et godt indtryk som højre back, og Giran Pyre-Cole fra Brøndbys ungdomsafdeling, som spillede på højrefløjen i anden halvleg, men fik meget lidt at arbejde med, da B.93 kæmpede med at skabe noget frem ad banen i anden halvleg.

Tre U19-spillere fik deres ilddåb på seniorniveau og gjorde det fint: Ruben Minerba i midterforsvaret, Julius Lind på den centrale midtbane og Osman Addo på venstre fløj. Ruben Minerba kan med sine 16 år rent formelt stadig spille på U17-holdet, men hans præstation i dag vidnede om stor modenhed.

Desuden var det også glædeligt at se forsvarsspilleren Morten Fraysse i aktion igen efter et meget langt skadesforløb. På forhånd var det aftalt, at han kun skulle spille tyve minutter. Men ham håber vi at se mere til.

Brian Nehm filmede kampen og samler en buket med højdepunkter fra kampen. De kan ses på B.93 Fanklubs Facebookside i morgen lørdag 15. januar.

B.93 TV: Sammendrag