6-2 Daniel Stückler (90′)

Sundby Idrætspark
Ingen tilskuere.

På et coronatomt Sundby Idrætspark sparkede B.93 forårssæsonen i 2. division i gang mod Holbæk, som vi især på hjemmebane har haft store problemer med i de senere år.

Men jeg skal da ellers love for, at B.93 fra første fløjt manede Holbæk-spøgelset dybt ned i kunstgræsset i denne spøgelseskamp. Der var blot spillet ét minut, da et fremragende angreb rettet mod midten af Holbæks forsvar endte det med en sublim hælaflevering fra Søren Nørgaard til Jeppe Erenbjerg, der med et flad skud sparkede B.93 i front.

De unge 93ere var i det hele taget helt ustyrlige i kampens indledning. Holbæk-forsvaret fik hænderne fulde med en særdeles fleksibel angrebsformation med Souheib Dhaflaoui som ikke blot “falsk nier”, men sådan set “falsk hvad som helst”, da han bevægede sig over det meste af Holbæks banehalvdel, og kanterne Erenbjerg og Atici som en slags “falske kanter”, fordi Erenbjerg konstant trak ind i banen, og Atici løb bag om ryggen på sine modspillere efter behag.

Netop et sådant løb bag om ryggen på forsvaret bragte B.93 på 2-0. Det var den glimrende Nørgaard, der fandt Atici med en dyb stikning. På kanten af offside smækkede angrebstalentet uden tøven kuglen i kassen.

I det attende minut tøvede Holbæk-forsvaret med et sparke et fladt Wæver-indlæg fra højre væk, Atici kom imellem, bolden røg ud til en fri Erenbjerg på kanten af feltet. Ja tak, Jeppe. Fladt skud. 3-0!

Men Erenbjerg og Atici var slet ikke færdige endnu. Fire minutter senere viste Erenbjerg stort overblik ved at sende bolden videre til en fri Atici. Ny flad afslutning i det lange hjørne. 4-0! Og der var blot spillet 22 minutter.

Trods de enorme defensive problemer, 93-angrebet skabte for Holbæk, var gæsterne ikke helt uden chancer, når de fik flyttet spillet op på vores halvdel. Efter et par farligheder kunne Malte Sjørslev glide en reducering i nettet via stolpen i en situation, hvor B.93 var i undertal, fordi Atici modtog behandling ved sidelinjen.

4-1 stod sig til pausen efter en forrygende første halvleg, hvor eneste malurt i bægeret var en fodskade til anfører Mouritz, der måtte lade sig udskifte i pausen.

Efter pausen forsøgte de blåblusede gæster at kæmpe sig ind i kampen med et mere aggressivt pres. Men selv om de kom bedre med i spillet, bevarede 93erne roen og kunne i stedet slå kontra. Et formidabelt angreb over venstre side endte med at Benjamin Lund spillede Dhaflaoui fri til skud, og han kronede en fornem indsats ved at sparke bolden halvhøjt i mål udenfor Holbæk-målmandens rækkevidde.

Resten af kampen var mere eller mindre en formalitet, men ikke desto mindre blev der stadig skabt chancer i begge ender. En af disse blev udnyttet af eks-93eren Tarik Mourhrib, der blev skiftet ind midt i halvlegen, og med sin første aktion slap fri i dybden, afdriblede Vaporakis og reducerede til 5-2.

Der kom godt gang i udskiftningerne for begge hold i løbet af anden halvleg. U19-fløjen Rasmus Brodersen fik sin seniordebut, og var tæt på at blive målscorer i sin første kamp.

Også Daniel Stückler kom på banen, og ligesom i pokalkampen mod AGF bragte han sig straks i centrum. Et straffespark dømt mod Søren Sørensen efter en dødboldssituation tog Stückler sig af. Desværre havde Holbæk-målmanden luret ham og kastede sig til den rigtige side, så 5-2 stod sig.

I overtiden fik Stückler dog alligevel en succesoplevelse med sig fra kampen. B.93 var da en mand i overtal, da vestsjællændernes Jeppe Illum havde modtaget sit andet gule kort. Lidt tilfældigt havnede bolden hos Stückler tæt under mål, og han fik skovlet læderet i nettet til resultatet 6-2.

Hvilken forrygende start på forårssæsonen i 2. division. Nu er I advaret, AGF.