B.93’s ligakvinder hænger på i oprykningskampen, efter det søndag blev en flot 1-5-sejr ude mod AaB. Paola van der Veen (foto) nåede op på 8 sæsonscoringer.

B.93 indledte roligt for at få styr på kampen og kom fortjent foran efter 14 minutter ved Paola van der Veen. De næste 20 minutter spillede B.93 virkelig godt, som de gerne vil spille fodbold.

Inden pausen var B.93 på 0-3 på nogle flotte mål af Paola van der Veen og Nicole Robertson – på oplæg fra hollandske Paola van der Veen, der var flyvende.

I 2. halvleg fortsatte B.93 de gode takter, men spillet flød ikke helt så godt. Aab kom på 1-3 efter et kvarter, men B.93’erne holdt hovedet koldt og kæmpede sig ind i kampen igen.

Slutningen af kampen bød på endnu to B.93-scoringer. Nicole Robertson spillede flot ind til Michaela Schnack, der køligt satte bolden ind under keeperen i det korte hjørne. Og Cathrine Buccat Graversen lukkede festen med sit første mål for B.93.

Emma Holmskov debuterede for B.93 i den sidste halve time. Hun har tidligere spillet i klubben og studerer nu i USA, hvor hun er hjemme fra.

Det var ikke kun de 3 point, der lunede for B.93. Den store sejr var også vigtig for målregnskabet i det tætte løb mellem de 4 hold, der dyster om at nå de eftertragtede 2 øverste pladser, der giver billet til at spille i den bedste kvinderække. Her har B.93 nu en målscore på +7 ligesom Farum BK og Odense Q, der begge har en point mindre men en kamp i hånden ift. B.93.