1. Herresenior spillede især en god 2. halvleg og vandt 2-0 i det vigtige opgør hjemme mod konkurrenterne i toppen af rækken, Thisted FC.

B.93 – Thisted FC 2-0 (0-0)

1-0 Jeppe Erenbjeg (65′)
2-0 Milan Silva Rasmussen (82′)

Svanemølleanlægget
Ca. 150 tilskuere.

Udgangspunktet før dagens kamp var klar. B.93 kunne med en sejr rykke en plads op forbi dagens modstander Thisted.

Det var ikke uvæsentligt i forhold til vinterpausen, og opstarten til forårets spændende oprykningskampe. B.93 kunne med en sejr holde fast i den øverste top, og det ville alt andet lige have kæmpe betydning for klubben og holdet.

Igen var rammerne træningsbanen på Svanemølleanlægget, men frem for at brokke os over det, accepterer vi og forstår klubbens arbejde for bedre forhold på Østerbro Stadion til næste sæson. Der stod en stiv vind på tværs af banen og det var bidende koldt. Det indikerede meget godt, at det var sidste kamp i 2021.

Det var to hold som havde stor respekt for hinanden. Det var tydeligt fra kampens begyndelse, og det var også to trænere som var meget på i deres gestikuleren og verbale udfald.

B.93 startede fint og var en del boldbesiddende. Thisted forsøgte i starten med højt pres og ville gerne bryde 93’ernes opspil langt fremme på banen. Når hjemmeholdet fik spillet sig ud af presset stod Thisted på egen banehalvdel og var godt organiseret.

Thisted var farlige på standardsituationer, specielt ved hjørnespark som virkelig udfordrede os meget i det meste af kampen, men vi holdt stand. Thisted fik også lidt mere af spillet midt i 1. halvleg, men blev aldrig rigtig farlige og det blev kun til spil uden farlige afslutninger.

1. halvleg forblev målløs og det var ikke helt uretfærdigt. Man tænkte et kort sekund om den kunne blive 0-0, selv om det ikke rigtig ligger til B.93 at spille 0-0.

Der blev ikke foretaget nogen udskiftninger i halvlegen på nogen af holdene, og B.93 kørte på fra start af. Der var lidt sporadiske chancer, men det blev aldrig helt farligt.

Efter 65 minutter fik Simon Wæver bolden og i et af hans karakteristiske rush op af banen spillede han eminent bolden til en fri Jeppe Erenbjerg, som helt alene kunne skyde bolden i mål til et forløsende 1-0 føring. Det skal i den forbindelse siges, at Simon Wæver – sammen med Souheib Dhaflaoui – var to af kampens bedste spillere.

Målet tog lidt af pusten fra Thisted der aldrig helt fik fat igen, og 93-mandskabet dominerede kampen mere og mere. Souheib havde et godt skud lige over mål kort tid efter.

I midten af 2. halvleg skiftede træner teamet Milan Silva Rasmussen ind i stedet for Tammer Bany Odeh, som havde spillet en god kamp. Senere kom Rasmus Brodersen og Simon Schultz Christensen ind for Hassan Elsayed og Benjamin Juel-Berg.

Der kom lidt drama til sidste i kampen, hvor Jeppe blev sparket ned. Det skulle B.93’s “Big Brother” Souheib Dhaflaoui lige blande sig i, og fik derved et gult kort.

I det 82. minut fik Milan Silva Rasmussen en helt suveræn bold og frispilning fra samme Souheib Dhaflaoui, og han takkede for stikningen ved at afslutte helt suverænt til slutresultatet 2-0 til B.93. I det 83. minut foretog B.93 sin sidste udskiftning, da Vitus Holm kom ind i stedet for Jeppe Erenbjerg.

En dejlig afslutning på et forrygende efterår, hvor alle i trænerteamet – med Thomas i spidsen – har arbejdet fantastisk og skabt enestående resultater med en gruppe af primært egne talenter.

Truppen har vist sult og ærgerrighed og evne til at ville lære og dygtiggøre sig. Det har båret frugt, og så må vi bare se i foråret om det kan bære os hele vejen igennem til en oprykning til det forjættede land.

LokalUpdate.dk: Sammendrag af kampen