1. Herresenior måtte rejse hjem uden point i bagagen. Vi har kampreferatet til dig.

2-1 Marcus Berthelsen (81′)

MG & BK’s anlæg (kunstgræs)
186 tilskuere.

Det startede godt – men sluttede skidt

For anden spillerunde i træk måtte B.93 indkassere et nederlag i fodboldens 2.division. Denne gang var det bundholdet Middelfart, som noget overraskende vandt for blot anden gang i denne sæson.

Det startede så godt, og så sluttede det med et nederlag på 1-2 på Vestfyn. B.93-spillerne kom godt ud fra kampens begyndelse, og allerede efter 7 minutter fik Shouheib Dhaflaoui sendt et indlæg afsted til Oliver Carrara, hvis forsøg dog blev bremset af målmand Casper Radza.

Efter 27 minutter fik gæsterne så nærmest foræret en scoring, da Thomas Viggers på elegant vis forsøgte at lobbe bolden over sin egen målmand, som måtte ud i fuld og akrobatisk længde for at redde. Det blev korrekt takseret til et indirekte frispark i feltet, som Mikkel Mouritz dog ikke formåede at score på.

Fem minutter senere fik 93’erne dog bolden i mål. Efter et indkast langt oppe på modstanderens banehalvdel fik anfører Mouritz sendt kuglen højt på tværs til Oliver Carrara, som fra kort afstand headede 1-0 føringen over stregen til sit 8.sæsonmål. I øvrigt var det første gang han nettede siden det seneste møde med Middelfart, hvor han brillerede med et hattrick i 4-0 sejren d. 12.september.

Total nedtur i anden halvleg

Helt så godt gik det ikke denne gang, og trods 1-0 føringen ved pausen faldt niveauet betragteligt hos favoritterne i anden halvleg. Efter et hjørnespark kunne hjemmeholdets Lasse Thomsen heade bolden i nettet til udligning 9 minutter efter pausen med sit første sæsonmål, hvilket tydeligt gav nervøsitet hos de hvidblusede.

Og da der manglede blot 8 minutter af kampen blev nedturen total. Således så 93-forsvaret noget passivt ud, da Marcus Berthelsen fik lov til at løbe længe med bolden, inden han elegant curlede den utageligt forbi Aris Vaporakis.

Middelfart-spillerne holdt stand og kunne som nævnt glæde sig over sæsonens blot anden sejr, mens B.93-folkene tabte for anden udekamp i træk. Trods nederlaget holder B.93 trods alt stadig fast i tredjepladsen, indtil Thisted har mødt AB søndag eftermiddag.

Der er mulighed for at revanchere nederlaget på fredag aften, når der fløjtes op til københavneropgør mod AB på Østerbro Stadion. Der er kick-off kl. 19.