Uafgjort trods dominans, da B.93 spillede en svær kamp ude mod Næsby.

B.93’s ligakvinder krydsede Skærtorsdag klinger med kvalifikationsligaens tophold Næsby, efter at fynboerne havde vundet holdets to første kampe. Det endte 1-1 i en kamp, hvor B.93 burde have vundet.

Muligheden for, at B.93 kunne spille god fodbold, så det ud til, at værterne ville sabotere, da kampen skulle spilles på en kort og ujævn bane – lige ved siden af en rigtig god bane, som angiveligt kun var forbeholdt herrerne …

B.93 sad alligevel godt på spillet i 1. halvleg og kunne godt have ført med et par mål efter 20 minutter med lidt mere held og skarphed. Blandt andet havde topscorer Paola van der Veen et skud på overliggeren.

Men så ændrede kampen sig, da Næsby sendte en bold ind i feltet og headede bolden ind til 1-0. Ifølge en velplaceret Næsby-tilskuer var der tyk offside, men det blev ikke dømt.

I pausen talte B.93’erne om, at de måtte ind og slås og være mere direkte samt spille bolden hurtigt videre mod det fysisk stærke Næsby. B.93-spillerne havde hjerterne på rette sted og kæmpede hårdt for at komme tilbage.

Det lykkedes, da Sofie Bredgaard spillede bolden ud på kanten til Nicole Robertson (foto), der gik til baglinjen og scorede sit første mål i B.93-trøjen.

B.93 blev ved med at angribe, og blev snydt for et straffespark, da Sofie Bredgaard voldsomt blev væltet i feltet.

Men det blev ved 1-1.

– Vi fik 1 point på en svær dag. Næsby bliver svære for alle. De arbejder hårdt og spiller på omstillinger med nogle hurtige folk. Men vi er et bedre hold og burde have vundet, siger sportschef Lars Møller.