Viceanfører Søren Nørgaard åbnede ballet og Oliver Carrara nettede to gange, da B.93 tog alle tre point.

3-0 Oliver Carrara (39′)
3-1 Anton Søjberg (44′)
3-2  Malthe Harbo Boesen (71′)

329 tilskuere.

Efter den flotte sejr i Thisted, havde hjemmepublikum set frem til sæsonens første sejr på Østerbro Stadion, og de blev ikke skuffet over resultatet. Det var dog en kamp, der bød på lidt svingende kvalitet fra B.93.

Det som mange ikke vidste, var at kampen 24 timer før, faktisk var sat til kunstgræsset på klubbens eget anlæg. Det skyldtes, at kommunen – lidt mystisk – havde aflyst kampen på grund af den heftige regn som faldt over området fredag.

Så alt var kørt i stilling til at rykke frivillige, spillere, dommere og alt det andet som hører til en hjemmekamp, til en bane som næppe ville kunne huse mere end 100 tilskuere. Den korte version af en meget lang historie, var at man senere fredag eftermiddag pludselig vurderede at man godt kunne spille på vores rigtige hjemmebane. Heldigvis for det, for græstæppet var i fin form, men man kan undre sig lidt over forløbet.

I fin form var B.93 også fra start, og kom foran efter 72 sekunder ved holdets solide viceanfører Søren Nørgaard, og da Oliver Carrara gjorde det til 2-0 få minutter efter, havde kampen fået en fin kick-start set med blå/hvide briller. B.93 havde mange fine kombinationer og virkede letbenede og kreative i deres mange angreb. Brabrand havde faktisk en hel del boldbesiddelse, og kom frem til et par pæne chancer. De havde sent i halvegen et godt forsøg som ramte stolpen.

Det var dog fanklubbens valg af kampens spiller (som vælges sammen med B.93’s tætte samarbejdspartner Depanneur), nemlig meget veloplagte Oliver Carrara, som efter en flot solopræstation gjorde det til 3-0 med et kvalitetspræget spark. Der så kampen lukket ud, men i slutningen af den underholdende 1. halvleg fik Brabrand reduceret til 1-3, og sparkede derfor spænding ind i 2 divisionsopgøret igen.

2. halvleg bød på en scoring ved yderligere en reducering fra udeholdet, som derfor kom ubehageligt tæt på. De fik dog ikke udlignet, men resten af kampen gav to halvchancer til begge hold.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at B.93 har spillet bedre halvlege end den sidste i opgøret, men trods panderynker og et publikum der tydeligvis mente hjemmeholdet var for passive, hev de bravt fightende 93’ere de tre gode point hjem.

Ros til B.93’s defensiv for at stå godt imod i slutningen af kampen, godt støttet af en meget løbende midtbane, men kampens vindere havde alt for lidt at byde på offensivt i den sidste halvdel af kampen. B.93 skal også kunne holde bedre i bolden end de gjorde i de sidste 45 minutter, hvor for mange spark uden adresse gav hjemmeholdet meget lidt ro.

Men vinderen har altid ret, og da kampens sidste fløjt lød (af en usædvanlig løbestærk dommer) var spillerne glade og dette er forståeligt.

Man fornemmer cheftræner Thomas Nørgaard har givet sine unge spillere en stor vindermentalitet, og med sejren er B.93 tæt på rækkens duks Jammerbugt FC. Det er jo tit ikke processen, men produktet der er afgørende i fodbold, så tillykke til holdet for at tage tre point hjem, og stå fast da det kneb. Det er godt gået af trænere og spillertrup.