B.93 kom tilbage på vinderkurs lørdag eftermiddag, hvor den stod på lokalopgør med FA 2000.

B.93 – FA 2000 2-0 (2-0)

1-0 Tammer Bany Odeh (44′)
2-0 Hassan Elsayed (45′)

Svanemølleanlægget
Ca. 200 tilskuere.

B.93 måtte nok engang forlægge en hjemmekamp til en af Svanemølleanlæggets kunstgræsbaner.

Trods banens lidet inspirerende indramning af provisoriske hegn leverede B.93 en helstøbt indsats i første halvleg. Et særdeles opsat 93-hold satte sig fra første fløjt på spillet. Lidt efter lidt begyndte chancerne også at hobe sig op, i takt med at de unge 93ere fik splittet frederiksbergernes forsvar ad med skarpe afleveringer og dybdeløb, krydret med kvikke gennembrud og fikse detaljer.

De to største muligheder tilfaldt Souheib Dhaflaoui og Jeppe Erenbjerg, men koldblodigheden manglede, da der skulle afsluttes. Da de blåtrøjede gæster kun kunne notere sig for et par sporadiske muligheder, som Vaporakis i målet uden de store problemer tog sig af, så det ud til at første halvleg ville ende med en nulløsning.

Det meget unge 93-angreb med Tammer Bany i startopstillingen flankeret af Erenbjerg og Elsayed havde imidlertid et par esser i ærmet få minutter før pausefløjtet.

Med kampens bedste detalje snoede Bany sig fri på baglinien i feltets venstre side. Fra en vinkel, der var tæt på nul grader, trykkede han bolden op i det fjerneste målhjørne. Et skønt mål af det unge angrebstalent, der fejrede sin nylige kontraktfornyelse med at spille en stor kamp. Sammen med en meget aktiv og gennembrudsstærk Simon Wæver var han bedste 93er i dag.

Selv om de digitale tal på anlæggets ur viste 45, var B.93 ikke færdige endnu. Minuttet efter scoringen tryllede Erenbjerg på venstre flanke og sendte et perfekt indlæg ind mod Hassan Elsayed, der pressede sig foran en forsvarer ved forreste stolpe og pandede pauseføringen på 2-0 i nettet. Trods de sene scoringer var det ikke et mål for lidt.

Anden halvleg blev til gengæld en rodet affære. Begge hold spillede mere med musklerne end med bolden. Det fysiske spil slap gæsterne som regel bedst fra.

Mens B.93s angreb var stort set afmeldt efter pausen, lykkedes det frederiksbergerne på ren kraft og vilje at etablere et regulært pres mod vores mål i kampens slutfase. En reducering kunne have bragt os i alvorlige problemer – og den havde ikke været ufortjent – men tættere på end en scoring, der blev annulleret for frispark, kom FA2000 ikke. Stor ros til forsvaret for at afvise de mange høje bolde, der blev hældt ind i feltet.

Selv om anden halvleg var mindre vellykket fra vores side, var det på baggrund af en overlegen første halvleg alt i alt en fuldt fortjent sejr, der lunede gevaldigt i novembermørket.

Kampen om oprykningspladserne er måske nok for stor en mundfuld for det unge 93-hold, men kan holdet spille på det niveau, de viste i første halvleg, er det bestemt en plads i top 6 værd. I en række, der er væsentligt stærkere end sidste sæsons 2. division vest, er det absolut ikke dårligt.