Vælg en side

B.93 har den endelige trup klar. Her får du overblikket.

En af de klassiske gerninger for cheftræneren (Thomas Nørgaard) og sportsdirektøren (Martin Møller Jensen) er at strikke en konkurrencedygtig og forhåbentlig sportslig optimal trup sammen, som vil gøre holdet klar til den nye sæson. Der er blevet arbejdet hårdt på dette de sidste par dage, og nu ser det ud til at være faldet på plads.

I B.93 har vi det privilegium at vi – grundet vores dygtige arbejde i akademiet – er tæt på selvsupplerende. Intet er vel mere glædeligt for en fodboldklub at kunne bruge spillere på klubbens bedste hold med spillere fra egen ungdomsafdeling. Her skal lyde en stor ros til teamet omkring 1. Herresenior for deres fine arbejde.

Webredaktionen har tidligere skrevet om hvem vi har sagt pænt farvel til og derfor er en præsentation af de nye folk på plads, men blandt de nye spillere er der et navn som vækker lidt mere opmærksomhed, nemlig Andreas Heimer (født 10. december 1997), har spillet 68 kampe og scoret 13 mål for B.93 i perioden 2015/17. Han kom til B.93 som 15-årig og har som senior spillet for Thisted, Silkeborg og Næstved. Ydermere har Andreas otte landskampe på diverse ungdomslandshold. Han er dog i øjeblikket skadet.

Andreas Heimer i sit karakteristiske glidende løb med bolden fra en tidligere kamp i B.93 trøjen. Foto: Christian Midtgaard.

Ydermere er følgende nye spillere inkluderet i vores bedste trup:

  • Vitus Holm, årgang 2002, nyoprykket fra akademiet. Har spillet i B.93 siden U17, hvor han kom til fra Bornholm
  • Benjamin Juel-Berg, årgang 2002, nyoprykket fra akademiet. Har spillet i B.93 siden U17, hvor han kom til fra Brøndby
  • Frederik Valbjørn, årgang 2002, er kommet til denne sommer. Har spillet hele sit liv i Brøndby, og var allerede på vej til os sidste år som U19-spiller, men tog lige et smut forbi Lyngby et år
  • Marcus Korang, årgang 2001, har været igennem FC Københavns talentafdelingen, og et enkelt år i FCN, inden han i foråret forsøgte sig i Næstved.

Du kan finde hele truppen og læse mere om hver enkelt spiller her.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.