Vælg en side

Vi kan med glæde fortælle, at Mikkel Christopher Jensen pr. 1. maj 2023 er ansat som ny kommerciel direktør.

Mikkel er allerede godt i gang med opgaverne og har siden 1. maj haft sin gang på Svanemølleanlægget og Østerbro Stadion i forbindelse med afvikling af kampene.

Mikkel kommer med en entreprenant og eklektisk baggrund med bred erfaring, der spænder lige fra festivalchef til management konsulent. Alle med fællesnævneren om at gribe tingene an på nye og skæve måde. Mikkel vil være ansvarlig for partnerskaber og videreudvikling af brandet B.93.

Adm. direktør i B.93 Kontrakt Fodbold ApS Patrick Hyldgård udtaler

– Det seneste år har været vildt.

– Vi har oplevet fremgang på alle leder og kanter – specielt uden for banen. Derfor glæder det mig utroligt meget at byde Mikkel velkommen til B.93.

– Udover at være en utrolig kærkommen tilføjelse nu når vi er rykket op i Nordic Bet Ligaen, så er det også enden på et langt frieri fra min side af, da jeg længe har set Mikkel som en der vil kunne bidrage voldsomt positivt med sit væsen og sine kompetencer.

– Jeg ser frem til et godt samarbejde.

Mikkel Christopher Jensen udtaler

– Jeg er glad for at komme ombord og bidrage til det fantastiske arbejde klubben allerede gør.

– B.93 er en unik størrelse og jeg føler at klubben bidrager positivt til fodbold Danmark som opposition til hvad og hvordan succes kan og skal måles i topfodbolden i dag. Klubben har en unik tilgang som jeg glæder mig til at bidrage yderligere til.

– Det er tiltrængt og det er en kanon spændende tid for klubben.

Byd Mikkel varmt velkommen i klubben.

Topfoto: B.93. Portrætfoto af Patrick Hyldgård: Henrik Wessmannr. Portrætfoto af Mikkel Christopher Jensen: Privat.