B.93 tabte 0-1 til Brabrand IF i sæsonpremieren i 2. division. Vi har inden længe kampreferatet klar herunder.

B.93 – Brabrand IF 0-1 (0-1)

0-1 Simon Vesterbæk (26′)

Østerbro Stadion
256 tilskuere.

Selvom statistikken var på vores side og vi har vundet de sidste fire opgør mod Brabran, så vidste alle det ville blive en svær kamp. Brabrand er faktisk et modbydeligt hold at spille mod. De fighter og kæmper altid og spiller med de midler, som de er gode til.

Måske meget klassisk for holdet kom de til Østerbro Stadion kun med deres træner Tom Søjberg. Han var den eneste på bænken og skulle varetage alle funktioner under kampen, inklusiv at løbe ind på banen til skadede spillere.

Begge hold havde spillet pokalkamp i tirsdags og begge hold havde vundet- Brabrand havde slået Hobro fra 1 division, så det var et hold med masser af selvtillid, der kom til hovedstaden.

Kampen startede som forventet. B.93 var spilstyrende og Brabrand stod solidt i deres kæder og på egen banehalvdel. Og så alligevel faldt de to første løse chancer til Brabrand. Lad det være sagt med det samme: Det blev ganske symptomatisk for hele kampen.

Brabrand tog sig god tid til alle deres dødbolde, som var de Horsens der spillede. Brabrands hjørnespark voldte også 93’erne problemer, typisk sparket tæt inde på mål.

B.93 forsøgte at lirke jydernes forsvar op, men pasningerne hang ikke sammen. Der var ikke det flow i spillet hos “De Hvide Dame”, som ellers normalt er vores varemærke.

Pludselig i det 26. minut scorede Brabrand så ved Simon Vesterbæk, på en reel chance. Det var ikke ufortjent, for de var farligere på den sidste tredjedel af banen og derfor kom de også frem til mere.

I det 33. min måtte Hamid El Idrissi lade sig udskifte. Hans gamle skade brød desværre op. I stedet kom Frederik Valbjørn ind. Hjemmeholdet kom til lidt løs chancer sidst i halvlegen. Blandt andet skabte Souheib Dhaflaoui selv en situation, hvor han afsluttede, men Brabrand keeperen reddede afslutningen. Også Jeppe Erenbjerg og Oliver Carrara havde skud på mål, men enten gik den over eller målmanden klarede den.

Der er ingen tvivl om, at der var en del at snakke om i pausen. B.93’erne kom også ud med en lidt mere aggressiv og fightende indstilling, og de forsøgte at flytte spillet lidt længere frem på banen.

Problemet var bare, at det desværre generelt ikke lykkedes. Der var alt for meget nips og upræcise afleveringer, og vi truede dem aldrig i bagrummet. Det blev alt for let for Brabrand at styre kampen på egne præmisser, som cheftræner Thomas Nørgaard også var inde på i B.93 TV post-match interviewet efter kampen.

Efter 75 minutter skiftede trænerteamet Souheib Dhaflaoui ud med Rasmus Brodersen og flyttede Simon Wæver op på kanten. Det skulle skabe mere fart og gennembrud, men også Simon Wæver kæmpede forgæves i dag, hvor mange af hans raids løb ud i sandet.

Det lykkedes ikke B.93 at komme ind i kampen, så vi måtte desværre indkassere et nederlag i den første kamp i sæsonen med et spil, der var langt under niveau og som kun kan blive bedre. Man savnede lidt lederskab i denne kamp. Når spillet ikke kører har man brug for at høre holdet, have nogle spillere som tager ansvaret, men det så vi ikke så meget i denne kamp.

Der er lidt at arbejde med på træningsbanen. Sæsonen er lang endnu. 1-2-93.