Defensivt indstillet Næsby-mandskab spillede klogt og franarrede B.93 alle tre point på Østerbro Stadion. Der er noget at arbejde med på træningsbanen.

1-3 Martin Lund (straffe 70′)
2-3 Oliver Carrara (75′)

Udvisning: Adam Emme, B.93 (69′).

309 tilskuere.

At det var top mod bund, da B.93 tog imod Næsby lørdag eftermiddag, var svært at se. Godt nok satte B.93 sig solidt på spillet efter en lidt famlende indledning, men gæsterne havde læst godt på lektien, stod dybt og kompakt, og afværgede uden de store problemer hjemmeholdets tilnærmelser.

Og når de rødklædte odenseanere fik mulighed for at slå kontra, gjorde det direkte og effektivt. En lang bold frem mod Mads Aasgaard overrumplede vores backkæde, så fynboen slap alene igennem og enkelt kunne udplacere Simon Rossil, der erstattede Aris Vaporakis, som pådrog sig en skade under opvarmningen.

Kort efter scoringen var der på ny udsalg i 93-forsvaret, men denne gang fik Rossil afværget med en fin parade. Som om B.93 ikke havde problemer nok, måtte venstrebacken Benjamin Lund umiddelbart derpå udgå med en skade. Alting skulle åbenbart være op ad bakke i denne kamp.

“Den hvide dame” fik dog tilspillet sig en god mulighed, da Oliver Carrara blev sendt af sted i dybden af Souheib Dhaflaoui. Desværre fik Næsbys målmand reddet med en fodparade.

De få gange det lykkedes at komme bag om Næsbys femmands-backkæde blev det farligt; således også kort før pausen, hvor en meget aktiv Hassan Elsayed løb sig fri på en lang aflevering, skar ind foran en Næsby-forsvarer og blev fældet. Klart straffespark, som anfører Mouritz sikkert omsatte til en 1-1-udligning.

Efter pausen var kampbilledet nogenlunde uændret. B.93 mest på bolden, men uden gennemslagskraft. Næsby farlige på hurtige opløb mod en 93-defensiv, der holdt behørig corona-afstand til angriberne.

Allerede i anden halvlegs indledende minutter burde gæsterne have bragt sig i front, da anfører Martin Lund Pedersen prikkede bolden centimeter forbi mål fra nært hold.

Målet til 1-2 kom dog alligevel tyve minutter ind i halvlegen, da Mikkel Ørbech fik al den plads, han kunne tænke sig, til at sende bolden i mål med et fladt skud fra kanten af feltet.

Træner Thomas Nørgaard reagerede prompte med en offensiv trippel-udskiftning, men dårligt var de nye spillere kommet på banen, før B.93 fik en ny spand koldt vand i hovedet. Adam Emme begik straffespark, da en Næsby-spiller var ved at bryde igennem. Og da Emme havde et gult kort med sig fra første halvleg, betød en ny advarsel, at han måtte i bad før tid. Straffesparket omsatte Martin Lund Pedersen sikkert til 1-3.

Nede med to mål og en mand i undertal så det nu håbløst ud, men de unge 93eres moral fejlede i det mindste ikke noget, så de blev ved at klø på mod den røde mur. Og blev belønnet i form af en reducering ved Oliver Carrara, der trykkede en returbold fra et Stückler-forsøg det sidste stykke over stregen.

Rigtig tæt på en udligning kom de ti 93ere imidlertid aldrig. Og vi må sande, at det kræver en mere kontant defensiv og en mindre nipset offensiv, hvis vi for alvor skal bide os fast i den sjove ende af rækken.