Aris Vaporakis reddede et straffespark, men HB Køge var noget længere fremme i forberedelserne og vandt fortjent.

B.93 led sit første træningskamp nederlag i 2020 ude mod HB Køge. Kampen havde kick-off kl. 18.30 på Capelli Sport Stadion i Køge. På papiret lignede det årets største udfordring, og det viste kampen sig også at blive.

Cheftræner Thomas Nørgaard (foto) udtalte sig til web-redaktionen efter kampen, og var befriende ærlig:

– Vi mødte et bedre hold, som også er længere fremme i forberedelserne end os. Det kunne tydeligvis mærkes, og vi kan tage en del med os fra det opgør mod en stærk 1. divisionsklub.

Kampresumé

Hjemmeholdet sad på det meste af boldbesiddelsen, og efter 15 min kom HB Køge foran 1-0.

B.93 hang meget godt på i kampen, men havde svært ved at komme til chancer mod midterholdet fra 1. division, indtil Jeppe Erenbjerg var tæt på at udligne efter 31 minutters spil. B.93’s keeper Aris Vaporakis snuppede flot et straffespark i slutningen af halvlegen, og det endte 1-0 efter første halvdel af opgøret.

B.93 havde muligheder i starten af 2. halvleg, men fik ikke scoret. I stedet for blev det 2-0 efter 52 minutters spil og 3-0 efter 65 minutter. Det hele sluttede 4-0 til HB Køge på et mål kort før tid.

B.93 spiller næste træningskamp ude mod FCK U19 på lørdag 22. oktober med kampstart kl. 13.00.

Se også live updates på facebook.com/b93fan.