B.93’s 1. divisionskvinder vandt søndag sikkert 1-4 ude mod HB Køge. Sofie Bruun Bredgaard scorede tre mål.

B.93’s bedste fodboldkvinder vandt den tredje sejr ud af tre mulige og viste  niveauforskellen mod HB Køge trods 25 graders varme og en noget langsom græsbane på Herfølge Stadion.

Sofie Bruun Bredgaard (arkivfoto), der har leveret flere fine assists i sæsonens to første kampe, åbnede scoringen. Hun omsatte et straffespark begået mod Rebecca Ravn-Haren til 0-1 midt i første halvleg.

Inden pausen var B.93 kommet på 0-2 på endnu et farligt hovedstød af Nicole Loren Robertson efter et hjørnespark fra Rosa Elizabeth Horskjær. Nicole har nu scoret scoret fem mål i sæsonens første tre kampe.

I anden halvleg fortsatte Sofie Bruun Bredgaard med at vise fin form, inden hun skal afsted med U19-landsholdet sammen med holdkammeraten Selma Svendsen. I det 60. og 67. minut slog den 17-årige angriber sejren fast med scoringer til 0-3 og 0-4 – det ene efter assist af midterforsvarer Selma Svendsen.

B.93’s forsvar fik effektivt lukket ned for hjemmeholdets angreb, men HB Køge fik til sidst pyntet på resultatet med en scoring til 1-4. Det var den første scoring mod B.93’s kvinder i sæsonen – efter mere end 250 spilminutter.

Cheftræner Anders Vang:

– Vi går til pause med 0-2 uden at have spillet prangende. I anden halvleg skaber vi utrolig mange chancer, så de to kritikpunkter er, at vi lukker et dumt mål ind og ikke selv scorer yderligere fire mål.

– Men vi er godt tilfredse med, at vi kan hæve tempoet, og at spillerne viser niveauforskellen i anden halvleg trods varmen, siger han.

B.93 topper 1. division som det eneste hold med maksimumpoint. Næste kamp er hjemme på Svanemølleanlægget den 8. september mod Næsby, der er et af de forventede tophold i rækken.