B.93 og HIK spillede 1-1. Begge mål scoret i 2. halvleg.

1-0 Marco Holst (76′)
1-1 Nick Christensen (83′)

Udvisning: Omar Roshani, B.93 (55′)

215 tilskuere.

B.93 måtte undvære Ronni Raun, Olcay Senoglu, Mads Heidelbach og Ercan Demirbas til kampen mod HIK, som formodes at være blandt de bedre hold i divisionen. Det var da også gæsterne, der begyndte bedst; B.93 blev presset til at lave en del fejlafleveringer i opspillet, som gæsterne nær havde straffet.

Men som halvlegen skred frem, kom B.93 bedre med og fik en fin mulighed ved Jack Castelijns, der sparkede hårdt i sidenettet fra en spids vinkel. Jack fik også to scoringer annulleret i løbet af halvlegen, først for offside, siden for at bolden havde sluppet baglinien, før den blev lagt ind til ham. Begge kendelser var tvivlsomme.

HIK var dog også tæt på scoring mod slutningen af halvlegen, da unge Frederik Bruhn måtte diske op med en flot redning oppe under overliggeren på et lige så flot HIK-hovedstød. 0-0 stod sig til pausen.

Efter pausen forsøgte B.93 sig med mere enkelt og direkte spil, så man undgik uheldige boldtab. Det så ud til at fungere ganske godt i indledningen, men i det tiende minut indtraf en episode, der blev afgørende for kampens udvikling: Efter en nærkamp midt på banen slog Omar Roshani ud efter en HIK-spiller. Rødt kort. Protester fra B.93-lejren, men udvisningen kunne bestemt forsvares, og Omar var stor nok til at undskylde sin ulykkelige aktion efter kampen.

Med en mand undertal blev B.93 tvunget tilbage på banen. Omkring midten af halvlegen fik gæsterne en kæmpemæssig dobbeltchance efter et hjørnespark. Først parerede Bruhn strålende, siden blev bolden blokeret af en 93-fod tæt under mål. Bruhn leverede i det hele taget en flot indsats i målet og var sammen med et stærkt spillende midterforsvar medvirkende til at gæsterne blev holdt fra fadet.

B.93 var sjældne gæster ved HIKs mål, men fik et kvarter før tid tilkæmpet sig et hjørnespark. Og hvad skete der? Bolden blev forlænget til en fri Marco Holst, der knastørst helflugtede bolden ind bag Esben Madsen i HIK-målet. 1-0 til B.93 i undertal!

Gæsterne fortsatte selvsagt presset mod et heroisk kæmpende 93-hold. Otte minutter før tid kom udligningen så, da Nick Christensen steg til vejrs og flot dirigerede et indlæg fra højre i en blød bue over i fjerneste hjørne uden chance for Bruhn. Et mål, der gav mindelser om de hovedstødsscoringer, farmand Flemming lavede så mange af i firserne for Lyngby.

Med overtid resterede der endnu ti minutter, så Hellerupdrengene havde rigeligt tid til at sætte trumf på. Men B.93 holdt stand og fik hevet det ene point i land. Flot kæmpet under vanskelige betingelser mod et HIK-hold med mange dygtige spillere.

Marco Holst, kampens spiller i hård komkurrence med Frederik Bruhn: “Vi spillede en sløj første halvleg, men vi begyndte godt i anden. Så blev det selvfølgelig en anden kamp på grund af udvisningen, så som kampen udvikler sig, kan vi være godt tilfredse med det ene point.”