B.93’s ligakvinder spillede lørdag 1-1 mod AaB i kvalifikationsligaen på Gentofte stadion.

B.93 kom ellers bedst fra start i en første halvleg, der ikke ligefrem sprudlede med chancer. Boldomgangen var god og gav nogle fine B.93-opspil, mens AaB sjældent truede i den anden ende.

I det 24. minut spillede Selma Svendsen i dybden på kanten af feltet til Sofie Bruun Bredgaard (foto), der flot rundede AaB-keeperen og skød bolden i mål.

Derefter var hun med i flere B.93-chancer og havde bl.a. et gennembrud over kanten med et skud lige forbi stolpen. Desværre måtte Bredgaard lade sig udskifte med en skade inden pausen.

I 2. halvleg lagde AaB et hårdt pres og sendte konstant lange bolde frem, som gav farlige situationer.

Allerede få minutter efter pausen fik gæsterne udlignet, efter de satte en hurtig kontra ind efter et B.93-boldtab på midten, og fra kanten af feltet sendte Caitlyn Jobanek et langskud i mål.

I en del situationer var heldet med B.93, og keeper Thea Roque-Krag leverede en række flotte redninger, så AaB ikke fik scoret yderligere. B.93 havde svært ved at spille sig ud af presset, og det var sparsomt med at etablere farlige angreb.

Kun lige til sidst havde B.93 et par gode tilbud, hvor hjemmeholdet kunne have stjålet sejren.

Selv om hjemmeholdet mere følte, at de smed 2 point, kunne B.93 som kampen skred frem være glade for det ene point.

Cheftræner Anders Vang:

– Vi vidste, at AaB er fysisk stærke og spiller med lange bolde. Men da vi fik kontrol over det efter de første 10 minutter, spillede vi fint.

– 2. halvleg var helt forfærdelig, der var AaB langt bedre end os. Så vi skal være godt tilfredse med ét point.

Næste kamp for ligakvinderne er allerede torsdag mod Næsby på Fyn.

Af Tage Majland
Foto Christian Midtgaard

Se eller gense hele kampen eller vælg højdepunkterne med MyCujooTV’s web-tjeneste her.